| nyoentox2002 a întrebat:

Sunt baiat.

Am 21 ani merg spre 22 de ani si am o față de copil! La fizic sunt ok dar la fata arat de vreo 16-17, chiar și 15 ani sad!

Imi displace asta. Am impresia ca nu am sa arat niciodata ca un barbat :/ Am impresia ca nici nu pot sa fiu luat in serios cand eu arat ca un copil

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Am mai vorbit noi despre asta.Lasa timpul sa decurga cum trebuie, iar apoi schimbarile fizice vor aparea si ele, mai ales de la stres, boala si alte distractii specifice vietii.E mai bine sa pari mai tanar decat sa pari mai batran.

| nyoentox2002 explică (pentru dullcat):

E bine sa par mai tânăr, de asta se uită numai fetele sunt 16 la mine! Nu-i corect

| anonim_4396 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Glumesti, nu?
Pai ce mai zici de aia la care nu se uita nimeni? Fii fericit cu ce ai si o sa vina aleasa.

| nyoentox2002 explică (pentru anonim_4396):

Fetele de vârsta mea le par prea mic, la 21 ani daca arat ca unul de 16 normal că se dă numai pustoaice la mine!
Până acum am avut 3 foste(au 20, 15 și 16 ani atât au ele în prezent)
Aia de 20 a fost cu mine din milă ca sufeream după una de 15(acum are 18 gen, 3 ani diferența între noi)
Și când aud astea că am fost cu fete de 15 și 16 mă critică că cică sunt pedofil că nu știu ce, așa îmi zice lumea care are intre 14 și 16 ani, aia de vârsta mea sau mai mari spun că e ok! și oricum nu am făcut nimic cu ele!

| Furnicuta000 a răspuns:

Iti lasi barba si te razi in cap. Crede-ma ca lucrurile astea iti adauga cel putin 10 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii se dezvolta diferit, de obicei baietii se dezvolta dupa gena mamei. Daca mama ta a aratat tanara pana dupa varsta de 21 de ani, asa vei arata si tu!