Daca esti baiat si ai astfel de probleme ca sa fii tu cu inima impacata mergi la medicul de familie.
Este un proverb vechi: "Noaptea toate vacile sunt negre". Deci nu se vad.
Daca vei fi cu vreo fata, crede-ma: aceasta va fi cea mai mica grija de a ei!
Si, in fond, de ce te framanti? Stii ca nici o femeie nu are sanii exact la fel? Ai vazut vreuna sa-si faca probleme din asta?
Nu stiu si eu am aceeasi problema am 16 ani si nu stiu arata destul de nasol nu-s ce sa fac oare mai trece?
Mai sa zic sincer sunt in aceeasi situatie k tine de fapt doar in partea dreapta... ce s zic popular cunoscut k piatra la san ...nu stiu asa o fi eu nu am probleme q asa ceva adica si daca se vede ce ...nu te speria se spune ca pe la 23 25 (cand se termina dezvoltarea ta totala ) o s dispara ...bine acum s vedem daca asa e
Mai ce sa zic si eu am aceeasi problema numai ca la mine a aparut cam pe la 12 ani si mie nu prea imi convine, acum am 16 si inca nu mi-a trecut. Am fost si la sala in speranta ca se va retrage, dar desi in acea zona mi s-a format muschi "piatra la san" nu s-a retras. La doctor mi s-a spus ca tine de pubertate si ca nu e nimic grav. E adevarat ca daca apas ma cam doare. Nu stiu ce sa zic m-am mai uitat si la altii pe la piscina, prin sala de sport si nu am mai vazut ceva asemanator si intr-un timp imi faceam mari griji si eram cam complexat.
Uite un mic sftat, cand e sa te dezbraci strange putin de sfarc si se retrage si arata normal, eu asa fac.Sau se mai schimba si dispare la schimbarea brusca de temperatura de la cald la rece sau de la rece la cald nu conteaza.
E adevarat ca nu e un lucru cu care sa te mandresti da nu te mai gandi la asta. La piscina e cel mia neplacut da daca esti atent si faci cum ti-am spus eu e totul ok. Si eu astept sa-mi treaca chestia asta. Bafta multa in continuare!
Salut, vad ca toti aveti aceasta problema si eu o am dar am un prieten foarte bun care mi-a spus in felul urmator : "sa nu iti faci griji daca ti se pune o piatra acolo! asa se intampla la toti baieti este din cauza dezvoltarii si de aia avem toti asa deci nu va faceti griji cam pe la 14 ani si cateva luni iese ceva din san un fel de apa si totul este gata! deci nu va faceti griji!"
Dar probelma este in felul urmator. ca voi aveti pe stang ceea este ca nu imi dau seama eu am pe dreapta si majoriteatea baietilor...
Eu am pe dreapta deci la mine intr-o luna o sa-mi iasa niste apa din san si numai este piatra aceea
Frate Conteaza marimea la acea piatra? nu stiu... a mea e cam mare, m-as duce la medic dar nu ma doare de loc. daca apas atunci ma jeneaza dar mi-e frica ca e putin cam mare iar la sanul stang era mica piatra si a disparut mai repede, vad ca la asta e opusu! nu stiu sa imi zica cineva daca e normal!
As avea si eu o intrebare pentru voi...si eu am cam aceeasi problema adica asa zic eu.Deci intrebarea mea este in ce consta "piatra"aia la voi? ca eu am asa un fel de nodul...si ma cam sperie.Acum 2 saptamani cam asa am simtit, pana atunci nu am avut nimic.Astept un raspuns va rog.As merge la doctor ca ma cam sperie lucru asta.(am 19 ani)va multumesc
Mie mi-au zis niste prieteni ca sa fac macar 30 de flotari pe zi si se duce in ceva vreme, eu fac in fiecare zi in jur de 100 de flotari pe zi depinde daca am chief si in parte dreapta mi s-a cam retras dar la stanga tot mare mie mia mai iesit o data dar era mica dar cum am crescut a aparut din nou
Si la mine e aceeasi treaba in partea dreapta dar in urama unei lovituri nu stiu ce sa zic ori din cauza loviturii de acum 4 ani ori din cauza pubertatii.
Salut...mam inspirat dupa mesajele voastre.intr-un final am fost la doctor si mi-a spus ca este de la pubertate.eu am la stanga.deci sa nu va speriati.este cv de bine!