| marian888 a întrebat:

Sunt baiat si mi-a ieist piatra la san cum iese la toti baieti problema este ca mi-a iesit la stanga mi-sa facut repede si pe urma mi-a iesit si la dreapta si nu sa mai fcaut de 4 ani mai mult a crescut arata naspa acum a cescut cam mult si mi-e rusine sa ma mai dezbrac in public am ceva sau se face mai tarziu am 17 ani se mai poate face mai tarziu sau cum trebuie sa merg la doctor

Răspuns Câştigător
| simona24 a răspuns:

Daca esti baiat si ai astfel de probleme ca sa fii tu cu inima impacata mergi la medicul de familie.

36 răspunsuri:
| yomaryus4you a răspuns:

Salut, vad ca toti aveti aceasta problema si eu o am dar am un prieten foarte bun care mi-a spus in felul urmator : "sa nu iti faci griji daca ti se pune o piatra acolo! asa se intampla la toti baieti este din cauza dezvoltarii si de aia avem toti asa deci nu va faceti griji cam pe la 14 ani si cateva luni iese ceva din san un fel de apa si totul este gata! deci nu va faceti griji!"
Dar probelma este in felul urmator. ca voi aveti pe stang ceea este ca nu imi dau seama eu am pe dreapta si majoriteatea baietilor...

| yomaryus4you a răspuns:

Eu am pe dreapta deci la mine intr-o luna o sa-mi iasa niste apa din san si numai este piatra aceea tongue

| danutzzu a răspuns:

Nu stiu si eu am aceeasi problema am 16 ani si nu stiu arata destul de nasol nu-s ce sa fac oare mai trece? crying

| designtoloveyou a răspuns:

Mai sa zic sincer sunt in aceeasi situatie k tine de fapt doar in partea dreapta... ce s zic popular cunoscut k piatra la san ...nu stiu asa o fi eu nu am probleme q asa ceva adica si daca se vede ce ...nu te speria se spune ca pe la 23 25 (cand se termina dezvoltarea ta totala ) o s dispara ...bine acum s vedem daca asa e tongue laughing

| costea777 a răspuns:

Da ai incercat sa faci sex si apoi sa vezi rezultatul

| Struti a răspuns:

E ciudat...si eu sunt in aceiasi situatie tot de pe la 13-14 ani daca nu mai devreme am aproape 21 si nu a trecut adica piatra nu se mai simte numai ca au ramas umflate si e rusinos in pana mea sa te prezinti asa adica nu stiu big grin, chiar nu e nici un remediu concret pentru problema asta?

| Ciusdel_Bogdan_1998 a răspuns (pentru Struti):

Salut ...Am un prieten cu aceiași. problema.ție ți. A trecut după primul contact sexual?