anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt băiat şi recunosc că plâng pentru o fată. Am 17 ani, şi de când am văzut-o lumea mea s-a schimbat!
Am început să o plac tot mai mult, m-am îndrăgostit grav de ea, şi sincer o iubesc.
Ea nu ştie ce simt pentru că nu am vorbit cu ea nici-o dată, doar ne vedem la o biserică (penticostală) din sat.
Nu am avut ocazia să o întâlnesc în alte locuri să pot intra în vorbă cu ea. O dată după program, am aşteptat-o afară la ieşire (era seară), dar nu am avut nici un gram de noroc deoarece am dat şi de părinții ei. Eu o surprind că mă tot priveşte când mă uit în jos sau ceva de genul, iar dacă eu mă uit la ea şi ea ştie asta, observ că are emoții. Mă gândesc că poate mă simpatizează, dar ce ar trebui să fac mai întâi? Să îi spun ce simt de la bun început?
Credeți că dacă o mai aştept după program şi prind o ocazie bună să îi propun să ne vedem undeva?
Menționez că sunt şi timid, dar asta nu cred că contează, sincer ar trebui să îmi fac planul bine punctuat.
Ce sfaturi îmi puteți recomanda? Mulțumesc.

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Cand o vezi ca te priveste fa-i semn sa va vedeti afara apoi iesi tu si o astepti, si vei avea posibilitatea sa discuti cu ea.

| Sagemi67 a răspuns:

Da, propune-i macar încerci iar raspunsul nu cred că va fi negativ in niciun caz.Succes!

| DavidoffUser a răspuns:

Poti sa-mi dai mai multe informatii te rog?
-Unde locuieste fata si unde locuiesti tu
-Unde se afla liceul
-Cati ani are fata
-Prieteni comuni daca sunt
De ce-ti cer toate astea?
N-am de unde sa visez cum s-o abordezi daca nici macar nu stiu daca sunteti la acelasi liceu sau daca puteti sa va intalniti undeva in oras.Cum descrii tu situatia, dupa program, nu inteleg nimic. Programul tau e la fel cu al ei sau e diferit?
Imi pare rau daca-ti par arogant, dar eu chiar vreau sa te ajut, insa nu stiu nimic despre ea si nici despre tine decat ca esti timid.
Deci hai, da-ne ceva util si te rezolvam.

| Aurora99 a răspuns:

*nicio

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DavidoffUser):

O să încerc să îți dau câteva informații care sper să te ajute să înțelegi oarecum, sper să mă fac înteles.
Fata locuieşte în aceeaşi sat în care locuiesc şi eu, dar în celelalt capăt, nu cred că a trecut vreodată pe strada care locuiesc eu. În fine.
La acelaşi liceu nu suntem, ea merge cu autobuzul, eu merg cu trenul, aşa că dimineața nu avem cum să ne întâlnim.
Şi cred că dacă chiar ar fi să mă întâlnesc cu ea aşa întâmplător, cel mai probabil ar fi prin centru.
Cand am spus "program" m-am referit la programul de biserică.
Când am ieşit, nu am plecat spre casă ci am aşteptat-o să iese şi ea.
Îmi cer scuze că am uitat să pun şi vârsta ei în întrebare, are 15 ani (clasa a9a).
Dar ştii ce e culmea? Am fost cu ea în aceeaşi scoală (generală) şi nu am cunoscut-o deloc pe atunci!
Deci prima oară tot în biserică am văzut-o, numai ştiu exact, undeva prin noiembrie 2015. În 2016 chiar la început deja îmi plăcea mult de ea. Toată vara nu a am făcut nimic, însă în vara asta chiar trebuie să fac ceva. Deci o văd doar duminica, şi am ajuns să o iubesc tot mai mult pe zi ce trece.
Prietenii comuni poate m-ar putea ajuta să mai strâng detalii despre ea, să mai aflu câte ceva în rest nimic.
În general ştiu multe dacă asta mă preocupă dar problema este că nu am acel curaj, ca să îndrăznesc să intru în vorbă cu ea, bine nici nu prea am avut ocazia dacă o întâlnesc doar la biserică.
Trebuie să prind o ocazie bună, dar ce ar trebui să fac mai exact?
Mă refer cum să acționez mai corect, să nu iese prea prost.
Îmi cer scuze dacă sunt greşeli dar m-am cam grăbit pentru că rămân fără baterie.
Cred că sunt destule detalii zic eu, cât de cât să înțelegi.
Mulțumesc totuşi pentru interesul acordat!

| DavidoffUser a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand ai zis ca esti timid, n-ai zis-o asa superficial, tu esti timiditatea in persoana, sper sa te rezolv. Ori o ****, ori ti-o *** altul big grin
Asa!

1)Fetele de 14-16 ani (astea de 17-18 incep sa se arda si-s mai smechere un pic) sunt IN GENERAL foarte timide cand vine vorba de placutul baietilor.

2)Fata care sta intr-un mediu rural e foarte, foarte timida pentru ca n-are contact cu iesirile in oras, limbajul, multe agatari pe centru etc. (aici ai un avantaj)

3) Baiatul (tu) poate fi si el in aceeasi situatie din aceleasi motive prezentate mai sus, insa noi mai iesim, ca doar nu venim acasa cu burta pana la urechi, avem penis, nu vagin. Parintii de obicei sunt mai aspri cu fetele, referitor la iesit, relatii etc.

Deci fata respectiva mai mult decat probabil e in urmatoare situatie :
-e foarte timida
-are parinti religiosi, deci sunt foarte aspri cand vine vorba de baieti
-posibil sa aiba un program strict ---gen scoala si acasa, fara stat aiurea prin oras
-posibil sa te placa si asteapta sa zici ceva (ea nu-ti zice nimic, de frica respingerii, la fel ca si tine, 2 fricosi laughing )
Sa presupunem ca toate lucrurile astea ar fi adevarate, ce faci?

Pai e simplu!
Inainte sa iasa de la scoala, te interesezi cand iese, ca zici ca stii multe, o astepti la poarta, te prezinti si zici asa:
Tu: Buna, sunt X! Locuiesc aproape de tine. Ne stim din vedere, insa n-am avut ocazia sa facem cunostinta.
Ea:Buna, sunt Y! aaa da, te stiu de la biserica (ce-o mai zice ea )
Tu:Exact, da! Prezent in fiecare duminica laughing
Ea: Da, si eu laughing
Tu: laughing
Tu: X, ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut si ne vedem duminica, mai povesti atunci.Eu trebuie sa plec, ii ajut pe ai mei cu ceva pe acasa. Te pup, ne vedem duminica, papa
Eatonguea pa

Toata chestia dureaza maxim 1-2 minute, pentru ca nu vrei sa dai dovada de disperat, o iei usor, adu-ti aminte ca e timida, vrei s-o faci sa se simta confortabil in prezenta ta, sa-i castigi increderea.La biserica o saluti, mai vorbesti cu ea despre cum v-a fost saptamana, o intrebi ce filme ii plac, ce muzica ii place, din astea. Si pe parcursul saptamanii a doua mai vorbiti prin mesaje, mai una alta si daca lucrurile merg bine o poti invita la suc dupa ore.O astepti frumos la poarta liceului (poti aduce si un trandafir), i-i-l dai si o pupi pe obraz.La sfarsitul intalnirii poti zice in timp ce te uiti in ochii ei " m-am simtit foarte bine astazi si sper sa mai iesim cat de curand ", ea o sa zica asa timid " si eu ". Si continui sa te uiti in ochii ei la care-i zici " e ok daca te sarut? "
Daca e atat de rusinata si nu se uita in ochii tai in momente d-astea, ii ridici capul usor ridicand barbia, ai vazut in filme faza. Ala ii ridica barbia, se uita in ochii ei si ii zice "VREAU SA TE ***! ", tu ii zici " e ok daca te sarut? ". Ea poate sa zica nu, dar ma indoiesc. Daca zice ca nu sunt pregatit, din astea, nu-i nimic, se intampla celor mai buni, ii zici " am inteles, ai nevoie de timp, insa pot te sarut pe obraz? " si aici nu cred ca refuza, deci oricum ajungi s-o pupi.

Ce sa-ti mai zic, doar ca te costa 10 mil! Astept plata! glumesc. Hai sa fii fericit, ai grija de tine!