,,Prefer sa stau cu cei cu care ma inteleg mai bine si atunci cand mi-e greu ei sunt langa mine, mereu"...e FOARTE ADEVARAT! Acestia sunt prieteni adevarati... ceilalti sunt doar trecatori prin viata! Si asta se va dovedi pe parcurs, fruntea sus si urmeaza-ti drumul pentru ca tu esti o fata speciala si meriti mult mai mult! Ai dovedit ca esti puternica, iar tot ceea ce fac impotriva ta te vor trasforma intr-o fata demna! Cand isi vor da seama ce fel esti va fi prea tarziu pentru cei mai multi din ei! Multa bafta!
Iti dau mare dreptate in lov sa ai 10000 de prieteni mai bine e sa ai 3 sau 4 prieteni care sa tina la tine. Asculta eu nu sunt inca boboaca dar cred ca am sa ma izbesc si eu de problemele asea in liceu, si eu invat bine si in fiecare an primesc cate un premi si sunt mandra de asta. La scoala cand celilati se luau de mine dein diferite pricine ceream safatul uni pritene in care avem increere. Bine asculta stiu ca este greu sa ii ignori dar asta trebuie sa faci sau sa zici si tu ceva de genu... ca sunt mandra de cea ce sunt de faptul ca sunt asa zisa voastra "tocilara". Daca ai prieteni adevarati care sa te sprijine ste si mai bine. Parerea mea este ca sunt doar gelosi! Dar sa nu uiti : FII TU INSATI MEREU!
Păi acum este vorbă si despre tine poate ei au o gașcă in care tu nu ai reustit sa intri inca. Sunt mai multe explicatii la ce ai povestit tu. Invidioși poate pe notele tale. Incearcă sa comunici cu un coleg, vezi ce gusturi au ce le place si poate iti dai seama de ce te evită.Acu zici ca mai bine singură decat cu 1000 de prietenii falsi la supărare dar ti-ar place sa stai singura mereu? Nu toată lumea este la fel. Daca 4-5 colegii vorbesc urat cu tine nu inseamnă ca toti vor face la fel.