Eu am avut piercing in limba si a fost destul de ok, adica 2 saptamani o sa ai limba umflata ...si o sa fi putin sasait/a, te doare putin (iei ceva calmante)...si mananci doar supa
Dupa ce trece umflatura ie foarte misto, dar o sa te plictisesti dupa un timp de el...eu l-am tinut aproximativ un an si l-am scos
Oricum daca iti pui ai grija, mai bine meri la un salon specializat si ti-l faci acolo, or sa iti mai deie ei detalii in legatura cu asta
Nu iese prea tare in evidenta mai ales ca este in limba,deci nu ar avea de ce sa.ti spuna nimeni nimic la scoala cat timp nu atragi atentia asupra lui. Totusi nu inteleg de ce vrei unul. Esti minora si nu cred ca in salon se va baga sa faca asa ceva, iar la prieteni sau alti oameni care ti.l fac pe strada sa nu apelezi! Ti se poate infecta ft ft rau. Anyway dupa ce ti-l faci cateva zile iti este limba umflata, nu poti manca si vorbii normal si exista riscul de a se infecta. Eu cred ca ar trebui sa renunti la ideea asta, nu e atat de grozava , dar tu faci cum crezi