| bianca695 a întrebat:

Sunt cu iubitul meu de aproape 3 luni... dar in ultima vreme ma ocoleste si nu stiu dc as vrea sa pot face cv sa salvez relatia asta dar nu stiu ce...ma puteti ajuta?
Va multumesc anticipat :*

13 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

Ar trebui sa il intrebi direct de ce te ocoleste. Explica-i cate te doare acest comortament din partea lu si ca ai vrea sa stii daca are vreun motiv pentru care se poarta asa. Roaga-l sa fie deschis cu tine, sa nu ii fie jena, explica-i ca nu e nicio problema si c a te-ai simti mult mai bine daca ar fi sincer. In ceea ce priveste salvarea relatiei, intreaba-l daca mai vrea sa continuati. Spune- ca tu inca il iubesti la fel de mult ca la inceput si ca nu iti poti explica comportamentul lui. Nu-l stresa, s-ar putea sa-l deranjeze dar nu evita o discutie serioasa. Roaga-l sa dea dovada de maturitate si sa iti spuna totul, orice ar fi. In fond, e mai usor sa accepti realitatea, decat sa traiesti in amagire... mult succes si sper sa ma tii la curent. ast mesj.

Bafta!

Caly

daniela
| daniela a răspuns:

Stati de vorba si vedeti ce puteti salva si daca

| Farcas a răspuns:

Vorbeste cu el! Lipsa de comunicare poate distruge o relatie, f usor.Crede-ma am trecut prin asa ceva. Poate are si el probleme, intreaba`l daca mai tine la tine, daca il poti ajuta cumva, sa rezolvati impreuna, daca esti vreo problema...3 luni nu e asa mult timp, cine stie ce are.In cel mai rau caz, poate fi vorba ca si-a dat seama ca nu esti potrivita pentru el, si acum nu stie cum sa iti spuna asta.Mai bine provoaca`l la o discutie serioasa face to face! Ai sa vezi ca e mult mai avantajos asa, pentru ca, daca il intrebi cv ce nu vrea sa iti raspunda, pe mess sau la telefon poate sa-ti zica un brb sau sa nu zica nimic, dar fiind fata in fata nu are de ales, va trebui sa-ti zica.succes,si numai bine! te-am pwpat:*

| Encore a răspuns:

Vai aproape 3 luni laughing
Ce coincidenta big grin
O discutie serioasa si directa si aia e...

| dyanna a răspuns:

Trebuie sa vorbesti deschis cu el. Spune-i ca te deranjeaza ca te ocoleste si cere-i o explicatie! Daca va spune ca asta este doar in capul tau cere-i sa-ti demonstreze asta. Dar daca el ramane indiferent la ceea ce ii spui tu, eu cred ca nu mai are rost sa continui. Ignoranta e un mod destul de easy de a-i da de inteles unei persoane ca vrei sa te desparti de ea. Eu cred ca el se foloseste de asta. Discuta cu el si lamuriti situatiawinking.
Mult succes!
Dyanna

| CrucifiedCountess a răspuns:

Daca el nu vrea salvarea relatiei, n-ai ce-i face.

| Ellena a răspuns:

Ai putea sa porti o discutie serioasa cu el si sa lamuriti problema, daca el chiar nu mai vrea nu stiu ce e de facutsad... dragoste cu forta nu prea merge.
succes:*

| andreig a răspuns:

Faceti dragoste? O relatie trebuie sa se bazeze si pe sex, altfel baiatul se va plictisii si nu te va mai gasi atragatoare.

| miry a răspuns:

Poate are vreo suparare vb cu el si vezi ce se intampla comunicand veti pastra linistea voastra sufleteasca

| scootsie a răspuns:

Ti-ai pus intrebarea daca te iubeste?

| GeO_2554 a răspuns:

Ai putea sa petreci mai mult timp cu el.si sa vezi ce se petrce cu el.sau daca il poti ajuta cu ceva

take care:*

| nehirerdogan a răspuns:

Cu mult curaj trebuie sal intrebi de ce te ocoleste... poate are motive propri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O discutie extrem de directa iti va elimina orice indoiala