anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 2 luni si am mai vorbit si inainte vreo 2 dar nu simteam nimic pentru el, dar acum simt ca il iubesc cu adevatat! ne-am certat saptamana trecuta si nu imi mai raspunde nici la mesaje nici la telefon.cum sa fac sa dau de el si sa ne impacam? el fiind plecat in Italia...

9 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

E cam greu... Mai incearca... dar nu il; presa... lasa lucrurile sa vina de la sine... eventual mai cauta-l cand se va intoarce...alta solutie nu prea vad...

Bafta!

by Psihoyounger

| Antrax a răspuns:

Lasa-l pentru o vreme poate iti va simti lipsatongue

daniela
| daniela a răspuns:

Eu foarte greu... distanta de multe este de foarte multe ori un obstacol in fata unor prietenii. Poate sa-i faci o vizita?

| kitty_8919 a răspuns:

Asteapta se dea el un semn de viata, daca o sa vada ca tu nu il mai cauti te va cauta el ca o sa ii se faca dor de tine

| deiutza_9183 a răspuns:

Pai nici mie nu mi-a dat semn de viata aproape 2 sap si azi i-am trimis un sms si i-am zis da putea sa-mi zica daca nu mai vrea sa fie cu mine sa nu fie asa las cred ca i-am ranit orgoliu si ma si sunat
laughing
deci nu stiu incerca ceva de genu poate o sa mearga bafta:*

| alinaandrei a răspuns:

Nu il forta ca asa va fi mai rau.lasa sa treaca un timp si dupa cauta-l.nu i trimite mesaje disperata beepuri smd. da i un timp sa si revina si mai trimitei cate un mesaj de dragoste dar atat dar nu in fiecare zi.

| madie a răspuns:

Gandeste-te ca o sa fie bine si ca distanta si cearta asta poate va amplifica sentimentele si trairile dintre voi.Acorda-i un minim de atentie si nu il sufoca, pentru ca astfel ti-ai pune in pericol relatia. Sper sa revina totul la normal! te-am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu- mai da nici mesaj nici telefon! lasa-l o perioada mai lunga ne sunat,,, daca te iubeste te suna el... daca nu te suna... gaseste-ti alt prieten!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca el te iubeste cu adevarat, nu va uita de tine.Incerca sa fii ambitioasa.Nu trebuie sa te lasi mai jos.Trimite-i un SMS si scrie ceva asemanator cu:"Te rog frumos sa ma ierti, am gresit, n-am stiut. Te rog raspunde! Sti ca te iubesc.Simt asta. Cu adevarat. Iarta-ma, pentru Dumnezeu!"Incearca!