Da, sunt mare fan! Choi este preferata mea, este așa de frumoasă și de talentată!
R.I.P Jonghyun❤
Btw, au fost prima trupa kpop pe care am ascultat-o si datorita lor ascult kpop si azi.
De la ei imi placeau in special melodiile astea:Lucifer si Ring Ding Dong.
Chiar că, ar fi fost seppuku, dacă tot vorbim de japonezi "talentați" la behăit)))))))))
Eu am incercat, dar mi s-a facut rau de la stomac ca suna a vomitat de pisica.
Fiecare asculta ce vrea el. Eu am pua o intrebare in speranta ca o sa primesc un raspuns real si nu eronat. Daca nu asculti sau nu iti place chiar nu e necesar sa comentezi doar de dragul de a spune ceva ca sa castigi tu puncte pe TPU. Mal lasa rautatea ca nu te-am obligat sa asculti nimic. Puteai ignora intrebarea din prima daca nu-ti convine, nu sa raspunzi la şto-uri.
Ce puncte?
Bine fie, raspuns on-topic: nu-s fan si nu exista fani pe aici.
Daca eu nu ascult muzica de slaba calitate asta nu inseamna ca-s rasist.
Ca asa toate "vedetele" de la noi, desi sunt albe, au gunoaie de melodii si nu le ascult. O groaza de creatori de Trap si EDM din playlist sunt albi.
Xxxtentacion era negru dar avea muzica de rahat, nu ascultam.
50Cent, E40, Chris Brown, Rihanna tot negri sunt dar au muzica de calitate si ascult.
PSY e chinez dar desi are numai muzica de rahat in mod normal, a avut Gangnam Style si am ascultat.
Nu depinde culoarea ci calitatea muzicii.
Dar de ce imi judeci mie preferintele? De ce numesti muzica de slaba calitate ceea ce tie nu iti place? Si eu tot la fel ziceam la inceput dar bine ca m-am desteptat pana la urma. Mie imi place muzica lor si e foarte asemanatoare cu pop-ul american ba chiar il intrece. Dar pentru ca ei canta in coreeana face lumea sa considere ca au melodii de spaba calitate. Dar ele de fapt suna foarte bine. Si daca esti baiat trebuia sa imi zici din prima. Nu am pretentii de la un baiat sa asculte kpop.
Daca te uiti statistic, cel putin 50% + 1 uraste acea muzica, nu doar eu.
La fel si cu manelele, doar ca deja pe-alea le uraste cam 95% din populatia globului.
Dar de ce imi judeci mie preferintele? De ce numesti muzica de slaba calitate ceea ce tie nu iti place? Si eu tot la fel ziceam la inceput dar bine ca m-am desteptat pana la urma. Mie imi place muzica lor si e foarte asemanatoare cu pop-ul american ba chiar il intrece. Dar pentru ca ei canta in coreeana face lumea sa considere ca au melodii de slaba calitate. Dar ele de fapt suna foarte bine. Si daca esti baiat trebuia sa imi zici din prima. Nu am pretentii de la un baiat sa asculte kpop.
De ce ai pus asta de 2 ori?
Ai cautat lirics macar si sa le traduci sa vezi ca-s versuri de rahat?
Or ca ascult rahaturi de pe Cat Music or ca ascult aia tot calitate extrem de slaba e.