anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt curioasa daca mai exista fani SHINee pe aici

22 răspunsuri:
| Ewelyne a răspuns:

K-pop, right?

| Cinga34 a răspuns:

Da, sunt mare fan! Choi este preferata mea, este așa de frumoasă și de talentată!

| BlackRose03 a răspuns:

R.I.P Jonghyun❤

Btw, au fost prima trupa kpop pe care am ascultat-o si datorita lor ascult kpop si azi.
De la ei imi placeau in special melodiile astea:Lucifer si Ring Ding Dong.

| Beepbeep a răspuns (pentru Ewelyne):

Yup

| Beepbeep a răspuns (pentru Cinga34):

Lol. Choi minho e baiat

| Cinga34 a răspuns (pentru Beepbeep):

Lol. Cred că nu știi despre ce vorbești. A declarat că este femeie îmbrăcat în bărbat într-un interviu din 2017 parcă. Și cică ești fană, ești o fană falsă

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici n-am auzit de chestia aia.

| Beepbeep a răspuns (pentru Cinga34):

Ori faci misto, ori incurci lucrurile. Cred ca ai probleme la cap dupa ce ai scris in mesajul ala. Vezi-ti de Bts-ul tau si nu mai comenta aiurea si ma acuza pe mine ca sunt fana falsa. Bye bye

| Beepbeep a răspuns (pentru anonim_4396):

Cauta

| Cinga34 a răspuns (pentru Beepbeep):

Nu ascult muzică de duzină marca Japonia/Coreea sau de unde iti vin tie trupele. Logic ca am facut misto. Ce asculti tu se numeste poluare fonicalaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cinga34):

Bine ca n-am cautat ca mi se sinucideau urechile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce manele?
Daca n-ai auzit tu in veci vecilor de Trap si EDM sa vezi ce raport iti iei.

| Cinga35 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar că, ar fi fost seppuku, dacă tot vorbim de japonezi "talentați" la behăitrolling on the floor)))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cinga35):

Eu am incercat, dar mi s-a facut rau de la stomac ca suna a vomitat de pisica.

Fiecare asculta ce vrea el. Eu am pua o intrebare in speranta ca o sa primesc un raspuns real si nu eronat. Daca nu asculti sau nu iti place chiar nu e necesar sa comentezi doar de dragul de a spune ceva ca sa castigi tu puncte pe TPU. Mal lasa rautatea ca nu te-am obligat sa asculti nimic. Puteai ignora intrebarea din prima daca nu-ti convine, nu sa raspunzi la şto-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Beepbeep):

Ce puncte? laughing
Bine fie, raspuns on-topic: nu-s fan si nu exista fani pe aici.

Pentru ca suntem o tara de rasisti.

anonim_4396

Daca eu nu ascult muzica de slaba calitate asta nu inseamna ca-s rasist.
Ca asa toate "vedetele" de la noi, desi sunt albe, au gunoaie de melodii si nu le ascult. O groaza de creatori de Trap si EDM din playlist sunt albi.
Xxxtentacion era negru dar avea muzica de rahat, nu ascultam.
50Cent, E40, Chris Brown, Rihanna tot negri sunt dar au muzica de calitate si ascult.
PSY e chinez dar desi are numai muzica de rahat in mod normal, a avut Gangnam Style si am ascultat.
Nu depinde culoarea ci calitatea muzicii.

Dar de ce imi judeci mie preferintele? De ce numesti muzica de slaba calitate ceea ce tie nu iti place? Si eu tot la fel ziceam la inceput dar bine ca m-am desteptat pana la urma. Mie imi place muzica lor si e foarte asemanatoare cu pop-ul american ba chiar il intrece. Dar pentru ca ei canta in coreeana face lumea sa considere ca au melodii de spaba calitate. Dar ele de fapt suna foarte bine. Si daca esti baiat trebuia sa imi zici din prima. Nu am pretentii de la un baiat sa asculte kpop. laughing

anonim_4396

Daca te uiti statistic, cel putin 50% + 1 uraste acea muzica, nu doar eu.
La fel si cu manelele, doar ca deja pe-alea le uraste cam 95% din populatia globului.

| Beepbeep a răspuns:

Dar de ce imi judeci mie preferintele? De ce numesti muzica de slaba calitate ceea ce tie nu iti place? Si eu tot la fel ziceam la inceput dar bine ca m-am desteptat pana la urma. Mie imi place muzica lor si e foarte asemanatoare cu pop-ul american ba chiar il intrece. Dar pentru ca ei canta in coreeana face lumea sa considere ca au melodii de slaba calitate. Dar ele de fapt suna foarte bine. Si daca esti baiat trebuia sa imi zici din prima. Nu am pretentii de la un baiat sa asculte kpop. laughing

anonim_4396

De ce ai pus asta de 2 ori?
Ai cautat lirics macar si sa le traduci sa vezi ca-s versuri de rahat?
Or ca ascult rahaturi de pe Cat Music or ca ascult aia tot calitate extrem de slaba e.