Din moment ce spui,, sunt desteapta si aroganta''
Deja e prea mult ))
Te inteleg sa ai aroganta in tine, si eu sunt arogant, dar nu zic ca sunt frumos si destept, macar sa tinem aceste lucruri pentru noi si sa-i lasam pe altii sa ne caracterizeze daca suntem sau nu frumosi
E clar ca esti aroganta. Iar faptul ca te crezi desteapta cam lasa de dorit. Nu o spun cu rautate.
Nu-i nimic draguto, cand o sa ramai singura cuc, o sa cobori tu stacheta ca sa se uite cineva si la tine.
Aroganta poate îndepărta oamenii. Important este sa fii deșteaptă și modesta. Oamenii sunt atrase de astfel de persoane.
*high five* Toata lumea imi spune ca sunt scorpie, ciudata, prea exigenta si nu imi dau seama de ce...Adica ma astept ca oamenii sa se ridice la asteptarile mele si sa depuna acelasi efort ca mine. De obicei ii vad frustrati ca eu castig cele mai multe concursuri, ma lauda profesorii si ca iau numai 10.
Și modestă pe deasupra. Ar trebui să lași pe altcineva să te descrie, pierzi tot farmecul cand te caracterizezi singură.
Și mai e ceva, o persoană ce te iubește cu adevărat nu caută să te schimbe, și asta e esențial, deci ar trebui să găsești doar acea persoană care te acceptă așa cum ești. Ps: Nu te schimba pentru nimeni!