NU, baietii nu gandesc, noi pur si simplu suntem contolati prin telecomanda de niste fiinte superioare. Te auzi ce intrebari pui? BAieti la fel ca fetele gandesc tot timpul, altfel nu ne-am putea misca, vorbi si toate cele. La fel ca voi ne gandim la foarte multe lucruri mai mult sau mai putin utile, unele utopiste, altele porcoase, dar cert e ca gandim. Eu zic ca la varsta ta sa ai alte preocupari mai putin filozofice.
Daca ar gandi toti, tu vei ramane singura. Este valabila si reciproca ( pentru fete).
Citez:" CE GANDESC BAIETII SI DACA GANDESC?"
E simplu:doar gandesc; sau se gandesc.
Depinde de conjunctura. Uneori analizeaza prin simplu fapt de a privii.Deciziile le iau mai tarziu in functie de imprejurari/locatie.Si totusi sa stii ca baietii gandesc mult mai practic/folositor decat fetele/femeile.
Ce gandesc? dar fetele ce gandesc cand gandesc;? sau viseaza?
Pe scurt depinde de varsta!
Nu gandim, doar femeile gandesc, ele sunt cele mai destepte. Noi baietii tot ce avem ne pica din cer, sac!
Stai linistita fatuca, e bine sa filosofezi, face bine la creierasi, e o intrebare foarte buna, keep up the good work
Sunt destui care nu gandesc din simplul motiv ca nu au cu ce sa o faca
Bineînţeles că gândim, dacă nu am fi făcut-o am fi postat întrebări în genul întrebării postate de tine.
Esta cumva vreun clan al prostilor iubitori de mate sau ceva? Esti a 15-a pe care o vad cu o pisica la avatar si o intrebare idioata.Serios...
Toata lumea gandeste, atii mai putin, altii mai mult. Depinde de la o persoana la alta, nu poti stii sigur ce gandeste o persoana, in cazul tau un baiat.
Am 2 frati mai mari si ei bine... ei spun chestii cam ciudate...
Baietii gandesc, dar nu stiu cat gandesti tu, din moment ce intrebi asta
Pana si animalele gandesc, nu la fel de mult/bine/logic, dar gandesc.
Nu noi nu gandim noi calculam ce s-ar putea intampla si ne vin asa dintrodata raspunsul