Daca te simti bine asa,e ok,doar sa nu faci de ras sexul frumos cum o fac unele dintre pitipoance.
Ele de obicei se imbraca strident,un roz din ala foarte puternic si pal pe buze,fond de ten foarte mult, sprancene creionate la greu, bot in majoritatea pozelor...
Daca tie iti place asa si te simti bine, ai si iubit atunci e ok atata timp cat nu ai un caracter de rahat, cat timp nu iti bati joc la greu de altii sau nu te crezi mai presus decat cine esti cu adevarat.
Pai oamenii judeca foarte des felul in care esti imbracata, sau, mai bine spus, cum nu esti imbracata.
Eu zic sa nu-i bagi in seama.Fiecare om are dreptul de a aborda stilul care ii place. Daca asta te face pe tine sa te simti bine, bravo, go on!
Pa!
"Eu nu am o parere despre asemenea specii pe cale de disparitie.
De fapt, sper sa fie pe cale de disparitie, dar felul in care percep foarte bine conceptul de "perpetuare a speciei", ma tem ca nu o sa se care din viata noastra." Asa ai scris ultima data despre pitipoance -_-.
Eu ma refeream la genul ala de piti care se culca cu cine apuca, stau toata ziua in club la agatat, etc.
Din ce a scris ea aici, imi dau seama ca doar pe exterior este asa(sper sa fie asa).
Cu genul ei de fete nu am nicio problema si nu ma deranjeaza cu nimic atunci cand le vad.Am prietene ca ea si sunt destul de de treaba, avand in vedere ca eu sunt TOTAL diferita.
Si eu am unghii dar nu m-a judecat nimeni pana acum...
Oricum tu si iubitul tau aveti dreptul de a fii exact ceea ce vreti iar daca ceilalti va critica excesiv atunci au o problema. Apoi, lucrul care ma deranjeaza: judecati ceilalti adolescenti pentru lipsurile lor iar ei nu au nicio vina. Daca voi aveti haine bune, bravo voua. Eu inainte aveam cele mai ieftine haine, acum nu mai e asa insa eu am muncit. Tu nu. Tie ti-au dat! Asa ca daca nu vrei sa fi catalogata o persoana rea nu judeca un om dupa ce nu are ci dupa ce dovedeste. Poti fi cat de pitipoanca vrei, in rest. Lumea e a ta!
misauratcuviata întreabă: