| Mry09 a întrebat:

Sunt fata si sunt des caracterizata ca pitipoanca si sincer nu o iau ca pe ceva de rau. Am unghii, ma machiez mult, la haine sunt ceva intre tumblr si pitipoanca, acs manele...si arat asa pentru ca asa imi place asa ma simt bine imi da incredere chestia asta si sunt zile si la liceu si oriunde cand ies nemachiata doar ca nu ma simt la fel de bine. Si imi place stilul asta "fake" ca sa zic asa si prietenul meu bineintelesca este la fel adica caracterizat cocalar. Si sunt unele lucruri pe cre oamenii desi nu le inteleg le critica cum ar fi cand ne uitam la cineva fata/baiat si il analizam ca da zic asa pentru ca pana la urma daca iesiti undeva la un scu nu stuu e normal sa nu stiu sa aiba aceeasi standarde ca si tine sa zic asa si sa nu se simta prost ca tu poti sa tii iei nu stiu ce si el nu. Voi ce parere aveti?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

dacă nu o iei ca pe ceva rău, de ce mai întrebi? fiecare poartă și se comportă cum vrea, n-ar trebui să îi intereseze pe ceilalți.

| RAY a răspuns:

Si eu daca merg la excorte mi se pune acelasi eticheta dar asa e lumea rea

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Si eu am unghii dar nu m-a judecat nimeni pana acum...
Oricum tu si iubitul tau aveti dreptul de a fii exact ceea ce vreti iar daca ceilalti va critica excesiv atunci au o problema. Apoi, lucrul care ma deranjeaza: judecati ceilalti adolescenti pentru lipsurile lor iar ei nu au nicio vina. Daca voi aveti haine bune, bravo voua. Eu inainte aveam cele mai ieftine haine, acum nu mai e asa insa eu am muncit. Tu nu. Tie ti-au dat! Asa ca daca nu vrei sa fi catalogata o persoana rea nu judeca un om dupa ce nu are ci dupa ce dovedeste. Poti fi cat de pitipoanca vrei, in rest. Lumea e a ta!

| 愛日本 a răspuns:

Daca te simti bine asa,e ok,doar sa nu faci de ras sexul frumos cum o fac unele dintre pitipoance.
Ele de obicei se imbraca strident,un roz din ala foarte puternic si pal pe buze,fond de ten foarte mult, sprancene creionate la greu, bot in majoritatea pozelor...
Daca tie iti place asa si te simti bine, ai si iubit atunci e ok atata timp cat nu ai un caracter de rahat, cat timp nu iti bati joc la greu de altii sau nu te crezi mai presus decat cine esti cu adevarat.

| Cσcσ a răspuns:

Pai oamenii judeca foarte des felul in care esti imbracata, sau, mai bine spus, cum nu esti imbracata.
Eu zic sa nu-i bagi in seama.Fiecare om are dreptul de a aborda stilul care ii place. Daca asta te face pe tine sa te simti bine, bravo, go on!
Pa!

| doreal a răspuns (pentru Cσcσ):

"Eu nu am o parere despre asemenea specii pe cale de disparitie.
De fapt, sper sa fie pe cale de disparitie, dar felul in care percep foarte bine conceptul de "perpetuare a speciei", ma tem ca nu o sa se care din viata noastra." Asa ai scris ultima data despre pitipoance -_-.

| Cσcσ a răspuns (pentru doreal):

Eu ma refeream la genul ala de piti care se culca cu cine apuca, stau toata ziua in club la agatat, etc.
Din ce a scris ea aici, imi dau seama ca doar pe exterior este asa(sper sa fie asa).
Cu genul ei de fete nu am nicio problema si nu ma deranjeaza cu nimic atunci cand le vad.Am prietene ca ea si sunt destul de de treaba, avand in vedere ca eu sunt TOTAL diferita.

Aia nu cred ca mai e piti, aia e direct c*rva cu acte in regula laughing. Si la ce te referi atunci cand spui ca esti total diferita?

| Cσcσ a răspuns (pentru doreal):

Felul in care s-a caracterizat ea este total diferit de felul in care m-as caracteriza eu.

A, ok happy

| Mry09 explică (pentru 愛日本):

Nu sunt asa. Daca cineva sta de vb cu mine vede cum gandesc si cum ma comport cu ceilalti.

| Mry09 explică (pentru Cσcσ):

Nu m am dus niciodata in club desi puteam sa merg la balulu bobocilor etc..am o trl de 9 luni si in general ma gandesc dinainte sa fiu cu cineva daca are potential daca chiar pot avea o relatie serioasa.

| Cσcσ a răspuns (pentru Mry09):

Da, nici nu am insinuat asta.
Speram ca nu esti genul ala de fata.Atata timp cat nu deranjezi pe nimeni cu aspectul sau comportamentul tau, nu-ti face griji!

| aumih16 a răspuns:

Asta este! nu ai ce sa ii faci! asa e lumea! din pacate!