Daca esti baiat nu daca esti fata ok
Sunt fată.
Esti disponibil sa-ti schimbi sexul pentru a vb cu mine :*
Pai ai spus mai sus ca ai nevoie de o fata..si eu sunt baiat. apai nu iese bine..deci trebuie sa fac o schimbare de sex
Nu este nevoie daca esti dragut vb si cu tine :*
La cat esti tu de draguta nu mai incape loc de altceva..si + ca eu nu sunt dragut
E na da de unde sti ca nu esti dragut :*
Poate vorbesc eu asa "dragut" dar in realiate sa vezi ce "dragut" sunt...de se sparg paharele ..saracele pahare
Sa stii ca nu e bine sa te consideri asa fiecare om e frumos an felu sau.u cati ani ai?
Eee nu. inseama ca nu mai vazut tu pe mine...am 16 ani.
tu?
Eu am 14 si cred ca esti dragut si sa ancerci sa ma contrazici ca ne suparam
Eu cred ca ar trebui sa nu incerci sa ma contrazici.dar mna..nu am ce sa iti fac la cat de draguta esti
Vai mersi m-am grabit scuze
Nu e site de matrimoniale aci
sa mor eu de numai din astea zici: "care vine la un suc"."care e baiat"."care vb cu mine"
wtf
Si te oftici u ok? dar u ce te uiti frate an antrebarile mele daca nu ati convin ce vrei sa antreb la cat ancepe nu stiu ce emisiune sau ce note trebuie sa iau sau cand ancepe scoala
Ce "misto" ai scris
Lasa-l ..ca si asa ii batut de soata
Da draga te-ai apucat si u de sarcasm auzi u chiar vrei sa ne certam X-(
Nu ca chiar nu am chef de cearta eu vreau sa ma anteleg bine cu ei dar sunt si unii care nu vor
Ia
Ce sa i-au
Eu nu l-am bagat in seama nu il baga nici u . si apropo esti si mai draguta cand te enevezi
Dc?
M-a-i bine d-u-u-t-e si ve-zi-ti de oi-le tale
Bai frate termina te rog ca nu am chef sa ne certam si sa scot cine stie ce perle pe gura ok?
Mai usor k ma speri-i
hai ceau
Bai gata terminati ce-l putin u termina te rog credeam ca u u esti cu capu pe umeri
Hai maa ca mi-am gasit si eu cu cine sa ma cert .da mna. daca imi spui tu sa termin. termin
Te-ai suparat?
Marutza_zapacita1998 baga id vb acolo :*