Anemia este o conditie foarte usor tratabila. Ai nevoie doar de anumite suplimente, vitamine si trebuie sa mananci mai mult. Nu e nimic grav. E grav doar daca nu iei atitudine.
E ideal sa te inconjori de prietenii tai acum. Cat mai multe iesiri in oras sunt benefice. De asemenea poti sa-ti gasesti un hobby care sa te tina de asemenea ocupata
P.S : parintii mei nu ma lasa sa ies din casa
Cum adica nu te lasa sa iesi din casa? Nu inteleg asta. Dar cati ani ai?
14 ANI
Si scuza-ma ca te intreb dar cum poti ajunge intr-o depresie la 14 ani? Adica ce iti lipseste, ce neajunsuri ai?
Am aflat de curand ca sunt anemica
Btw, pastreaza un dialog deschis cu ai tai si explica-le ca ai si tu nevoile tale, mai ales ca ai nevoie de multe iesiri in perioada urmatoare. Sigur o sa inteleaga.
Le-am spus dar tot pe a lor o tin
Dar care e justificarea lor? Nu spune nimeni sa pierzi noptiile in oras, dar care e problema cu dupa-mesele? Tu nu ai dreptul la o viata personala?
Dupa parerea lor nu am o viata personala... si simt ca innebunesc in casa
Pai tocmai, trebuie sa le explici ca ai si ca risti sa o pierzi daca te tin prea din scurt. Dialogul e important si vor intelege. Sigur veti rezolva problema cu comunicare.
O sa incerc! :* multumesc pentru sfaturi!
Anemia este o conditie foarte usor tratabila. Ai nevoie doar de anumite suplimente, vitamine si trebuie sa mananci mai mult. Nu e nimic grav. E grav doar daca nu iei atitudine.
Asculta muzica, numai muzica te poate consola cu adevarat.
am vazut undeva pe un site unde o fata zicea ceva despre muzica, ceva gen.
Our life well, cred ca aia ar fi muzica. Ce e muzica? Muzica este ceea ce ii place sunetului. Ea face parte din activitatea noastra de zi cu zi : Ascultam muzica; x. Imagineata-ti viata fara muzica. Brrr, nici nu vreau sa stiu :-s.
Fac schita, ca la ora de biologie
Muzica e de mai multe feluri :
- Pop [ In care se vorbeste de mai multe lucruri ]
- Rap [ Unde unii spun ca e muzica de bagabonti THAT IS NOT TRUE. ]
- Hip-Hop [ In versuri se gaseste mult adevar despre viata :-
Buna! poate ar trebui sa te iei cu altceva.Iesi in oras cu pritenele sau colegele tale sau fa ceva care sa te binedispuna si numai gandi negativ.Bafta!
Incearca sa faci ce iti place,sa confectionezi,incearca sa faci lucruri noi,canta, danseaza, fa parada modei, nu fi trista, nu lasa sa devina starea ta generala. poti incerca chiar sa ai o discuti cu parinti si sa le spui ce ai pe suflet
Nu prea vorbesc cu parintii mei
Incearca,toate au un inceput, nu te exterioriza, deschide`de, asta s-ar putea sa te afecteze in relatia cu cei din jur :*
coryyyyyyyyyyy întreabă:
semy întreabă:
ACI_1105 întreabă:
croissant întreabă: