anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt gelos pe doi prieteni și nu stiu ce sa fac...am doi prieteni care sunt frați și sunt gelos pe treaba asta ca sunt frați pentru ca eu nu am și mi-as fi dorit sa am, pentru ca fratii sunt tot timpul langa tine, chiar daca fratii se mai cearta, o fac in gluma, dar ei sunt langa tine dand esti într-o situatie nașpa...ce pot face în legătură cu asta?

9 răspunsuri:
| ProExpert12 a răspuns:

Când* scuze de greșeală

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti cauti si tu un prieten bun

| ProExpert12 a răspuns (pentru suntserios):

Degeaba combari o prietenie cu o frăție ca nu ii același lucru, ei doi îmi sunt prieteni buni, da asa de distracție, ca ne distram toți trei, nu ii tot una o prietenie cu o frăție

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bună, înțeleg prin ce treci.
Părinții au ales la momentul respectiv sa aibă doar un copil, pentru ca un copil când este mic este o mare responsabilitate și o provocare, nu oricine poate avea grija de doi, mai ales când sunt diferențele de vârsta între frați și ambii au nevoile lor.
Ex : cel mare este la liceu și cel mic la grădiniță. ( nevoi diferite).
Depinde și de situația financiară, când ai doi copii și cheltuielile sunt pe măsură.
Plus ca durează mult pana ajungeți să fiți acolo unul pentru celalalt, asta se întâmplă doar când creșteți amândoi, pana atunci o sa fiți imaturi și o să vă certați din orice nimic.
Totuși de specificat ca depinde foarte mult de ce își doresc părinții la momentul actual, de vârsta lor( ca deja dacă ai vârsta de 40+ riști să ai un copil cu sindromul down și din nou răbdarea și cheful dispar.

Totuși nu ești singur și iubirea este diferita, dar pana la urma poți sa primești iubirea familiei, poți să adopți un animalut ( ex: un câine, îți va fi loial și alături de tine în momentele dificile) Etc.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ProExpert12):

Nu in cazul tau.
In alte cazuri e totuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai ce face decât să accepți situația. Unii se bucură că sunt singuri la părinți, deoarece se pot bucura de răsfățul acestora.

| ProExpert12 a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Pe mine nu ma interesează ce situație financiara o avut idioții aia de părinți a mei...si ce sa fac? Cu ce dracu ma ajuta pe mine un câine? Cel mai prost răspuns ai putut sa îl dai...

| ProExpert12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Niciodată nu o sa accept asta, și o sa ma răzbun pe toată familia mea pentru treaba asta! Și nu ma interesează ca alții se bucura ca nu au frați! Ce vrei sa demonstrezi cu asta?

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru ProExpert12):

Cel mai prost? Nu cred.
Nu ai ce altceva sa faci, a fost decizia lor.
Nu ești singurul de pe planeta singur la părinți și totuși nu trebuie sa ii faci " idioti" pe cei care probabil te întrețin.
Maxim ai 2 variante:
Prieteni( care probabil și aia o sa te trădeze la un anumit moment)
Și un animal și da un câine poate sa îți fie prieten mai bun de cât orice alta ființă umana.( te apară, îți este loial și mai presus de toate te iubește), asa ca stai chill, dacă răspunsul ăsta este considerat prost, îmi asum.
Însă nu cred ca știi cât de greu este sa ai mai mulți copii și bineînțeles mama suporta mai mult, ca are și șansa de a își risca propria viata pentru a aduce pe lume pruncul.
Și nici nu ai de unde sa știi dacă copilul ala o sa fie în relații ok cu tine.
Sunt frați care se dușmănesc o viata întreaga, nu toți sunt în acele relații bune.