| ManolacheMihai1988 a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata de 3 luni si ceva si a inceput sa imi zica ca nu sunt de ea relatiile, ca se gandeste sa ne despartim, m-am atasat foarte mult de ea, am si vorbit mult aseara si mi-a zis ca de o saptamana vorbeste cu un baiat pe care l-a placut cu un an si ceva in urma, chiar daca acum nu-l mai place. Ea mi-a ascuns lucrul asta si zice ca nu prea mai vrea sa continuam pentru ca nu sunt relatiile de ea, pentru ca poate sa zica in orice moment sa ne despartim si nu vrea sa sufar in ultimul hal, dar mi-a zis ca in momentul de fata ma iubeste, cum sa imi salvez relatia? Chiar ma doboara efectiv toata situatia tinand cont ca a aparut asa de nicaieri si ca atunci cand ne vedem suntem foarte fericiti impreuna...a zis ca ea nu era asa inainte, ca a devenit asa in urma fostelor relatii, ca dupa 3-4 luni nu mai poate sa continue cu chestiile astea...nu ne-am despartit, dar simt ca se destrama lucrurile, sfaturi? sad

8 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Terminați sa mai credeți în iubire într-un timp scurt
Nimeni dar absolut nimeni nu te iubești cu adevărat în câteva luni, și iubirea nu se rezumă la niște cuvinte
Cum poți să crezi in cineva fără să ai o dovadă reală?
Fata e nesigura, ori o lași și cauți una care știe ce vrea
Dau riști să îți pierzi timpul cu care te va lăsa când găsește altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În 3 luni nu se pierde iubirea. în 3 luni abia se conturează. Deci înseamnă că nu era nimic la mijloc.

| OanaDD a răspuns:

Probabil vrea sa ramana cu celalalt si nu stie cum sa renunte la tine.
Spune-i tu ca asa nu mai merge si vrei sa renunti si vezi cum reactioneaza. Daca e de acord atunci nu are rost sa continui. Daca mai e vreo speranta ea nu va fi de acord cu asta.
Pupici!

| aimullah123 a răspuns:

Salutare!
Incearca sa ii arati si tu ca esti mai bun decat celalalt.
Fii si tu mai atent cu ea, mai spune-i cate o gluma...fa-i ceva laughing
Mai ofera-i si tu cate o floare, mai fa-i ca te un cadou ceva. Cumpara-i si tu o ciocolata din cand in cand. Scrie-i o poezie.
Du-o la o plimbare la munte ca sa fiti doar voi doi.
Vorbeste cat mai mult cu ea. Fa-o sa secrete oxitocina, hormonul dragostei. Poti face asta prin imbratisari, mangaieri, saruturi dar cea mai mare secretie de oxitocina are loc in timpul actului sexual. Daca sunteti mari si ati mai facut sex cred ca ar fi cazul sa faceti si mai mult in perioada asta.

| OldSoul a răspuns:

Deci sa inteleg, erai cu ea de 3 luni, totul bine si frumos pana acum aproximativ o saptamana, cand de o data se baga un fost/crush din trecut, pe care il placea mult, si brusc ea realizeaza ca relatiile nu sunt de ea...
Aham...

Pai nu stiu cum sa-ti zic, dar e evident ca ea inca e atrasa de celalalt si vrea sa incerce ceva cu acesta.
Aaa, ca a zis ca "nu-l mai place" pai era si culmea sa zica altceva,
cu atat mai mult ca, chiar ea a afirmat ca nu vrea sa te faca sa suferi.
Iar, daca asta nu e de ajuns, e posibil ca tu sa fii fost asa... Doar o tentativa a ei de a-l uita pe celalalt tip.

| ManolacheMihai1988 explică (pentru OldSoul):

Ideea este ca ea a spus ca nu sunt relatiile de ea, la modul ''mai bine era singura, mai putine griji'' chestia asta a venit pentru ca a spus ca ''daca o mai tinem mereu asa nu mai tine mult relatia'', se referea ca ne certam cam des si devine toxic, dar alea numai certuri nu erau, mai mult chestioare din astea mici

| ManolacheMihai1988 explică (pentru ManolacheMihai1988):

Prin chestioare mici, sau tentative de certuri ma refer ca puneam eu intrebari multe, asta tot din cauza ca se schimba comportamentul ei, de ex ''iubire am pus si eu un story cu noi, tu dc nu pui, inainte puneai si tu'' sau ca de la romane cu neata iubire, s-a ajuns doar la ''neataa'' etc

| ManolacheMihai1988 explică (pentru OldSoul):

Ea mi-a zis ca de o sapt vorbeste cu ala, dar chestiutele astea de ''certuri'' sau ''discutii enervante'' incepusera cu putin mai mult, cam 2 sapt asa