| AndreeaDeeaAna a întrebat:

Sunt împreună cu un baiat care e plecat in Germania si am hotărât sa rămânem împreună...iar azi prietenul meu cel mai bun mi-a spus ca ma place si ca ma iubeste...nu stiu ce sa fac? ajutați-mă va rog!

Răspuns Câştigător
| Cloudless a răspuns:

Eeeh, cu o intrebare ca asta vi aici numai daca ai jumate de creier. Ce dreacu ai prieteni printre baieti cand deja ai iubit? Esti batuta in cap? E ca si cum ai spune ca inca esti disponibila. Daca ai ceva creier, refuza politicos si spune-i ca numai vrei sa ai deaface cu el. Daca nu, bafta. Daca ti se pare ca suna naspa, laughing oo da, suna naspa, dar e cel mai simplu adevar.

3 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Daca tu il iubesti pe cel cu(,) care ai plecat in Germania, ramai cu el.
Ii poti spune prietenului tau ca nu il vezi mai mult decat ca pe un simplu amic.

| AndreeaDeeaAna explică:

Cloudless...cam dur da e adevărat!

| Cloudless a răspuns (pentru AndreeaDeeaAna):

Nu exista prietenii in lumea asta intre sexe opuse. Cel putin nu intr-o lume in care se concureaza care a ftt mai mult. Daca ala munceste pentru el cat si pentru tine, nu le are cu drogurile, si bea ca un om normal, atunci esti una din persoanele ce pot avea un viitor cat de cat fericit. Printi si gentlemeni care mereu sa fie disponibili se gasesc numai la librarii si biblioteci.