Este normal ca baiatul de langa tine, sa fie atras.Actul sexual este o parte destul de importanta intr-o relatie, fie ca vrem sau nu vrem. Faptul ca el a incercat, este pentru ca uneori iti pierzi controlul asupra situatiei, mai ales ca nu cred ca tu ai incercat sa-l opresti.
Parerea mea e ca nu te atrage fizicul lui si ca stai cu el din plictiseala, 8 luni si nimic e clar ca nu e nimic e o simpla atasare platonica, iar baiatul e normal sa vrea zi mersy ca tea asteptat atat multi nu tear fi asteptat, o sa faci sex cu un badboy care te va parasi si apoi vei regreta asta e
Te-a asteptat 3 ani sau hai 2 ani si 4 luni daca e sa o luam dupa cealalta intrebare, totusi e o perioada destul de lunga si se pare ca e cam innebunit dupa tine.
Acum dupa atat timp, eu zic ca e mai mult decat normal.
E foarte ok baiatul asta. E o bijuterie de om. dar daca nu vrei incearca sa evitzi situatiile cand. s-ar putea intampla. adica nu-l pune pe jar, e greu si pentru el sa se abtzina. cert este ca te iubeste, dar nu subestimati puterea atractziei fizice, nu va jucati cu ea.
E normal sa gandeasca asa....si e normal sa gandesti si tu asa! Daca el te va astepta pana esti pregatita inseamna ca tine la tine si ca te iubeste pentru ceea ce esti! Nu te ingrijora!
anonim_4396 întreabă: