Si iti este frica de ele? Sa nu-ti fie frica pentru ca tot tu iesi castigatoarea din aceasta poveste.In caz ca se ating cumva de vreun fir de par de-al tau mergi la director si spune-i, si-apoi va avea el ac de cojocul lor.
Nu le lua in seama, sunt invidioase. Stai linistita daca se intampla ceva trebuie doar sa spui dirigintei/dirigintelui si o sa aiba grija de asta. Tu incearca sa te comporti frumos cu toti si o sa fie bine. Intotdeauna o sa existe persoane d`astea important este sa stii sa treci peste si sa nu te lasi mai prejos. Felicitari pentru faptul ca inveti bine
Mda... e clar ca au trecut de mult de stadiul :invidie...
Cel mai bine ar fi sa le dai mai multa atentie...sa incerci sa le devii prietena.
Iar daca nu is schimba gandurile.Gaseste o dovada si vorbeste cu un profesor sau chiar cu parintii...[cineva mai de incredere], ca situatia sa nu evolueze in mai rau.
Bafta!
Se vede de la o posta ca sunt invidioase.Incearca sa nu te schibi indiferent de ce vor zice ele
Mmdaa stiu senzatia, numai ca pe mine ma barfeau, uneori chiar de fata cu mine, asta e aiurea.numai ca nu trebuie sa le dai satisfactie, nu trebuie sa le bagi in seama, sti ce? fii mai sociabila, fa-ti prieteni, eu una am intrat in gasca baietilor, oriunde mergeam impreuna, iar asta pot zice ca le-a ros la maxim.
Pf... daca sunt asa, eu zic ca au ceva probleme la creieras... sfatul meu e sa nu le bagi in seama. daca asa se comporta sunt fraiere. cauta-ti o prietena mai normala la cap nu ca alea. sper ca ti-am fost de ajutor
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: