Intr-un fel da. In unele liceuri poti intra, in cate stiu, doar daca ai 10 la purtare si chiar si-n unele scolo.
Asa ca mai bine cereti-va iertare, dirigintei si rugati-o sa va mai dea o sansa!
Bafta! fundita?
Cam da. Adica, numai un om prost s-ar bate cu un corn.
Si, a doua la mana, in viitoarele scoli se intra doar daca ai 10 la purtare
Intr-un fel da. In unele liceuri poti intra, doar daca ai 10 la purtare. Aveti o diriginta foarte drastica, si clasa noastra se batea cu cornuri, cu apa chiar si cu lapte )) uneori dar niciodata nu ne-a scazut nota la purtare.
Si la noi se bat cu cornuri si lapte si nu spune diriga nimic ( ne mai cearta dar tot ne batem), si da o sa te afecteze cand esti mare, dar dintr-un corn si un lapte nu prea se poate sa scadea nota la purtare la noi la scoala este regula daca faci ceva mai grav :
-mustrarea elevului fata de clasa
-chemarea parintelui la scoala
-scaderea notei la purtare
daca tot insista sa va scada nota la purtare vb cu ea in particular si iti cer scuze ( asta e)
Unii profesori vorbesc ca sa nu le taca gura. cum dracu sa scada nota la purtare la o clasa intreaga din cauza unor cornuri?
Am uitat sa mentionez dar dupa faza asta am avut grija sa stiu fiecare lectie dumnezeieste si sa iau 10 la fiecare test la istorie ( diriga e profa de istorie ) si asa am devenit cel mai bun elev al ei si imi tot spunea ca la anul o sa merg la olimpiada si sa invat sa ajung la nationala si pana la urma nu mi-a mai scazut-o. In fiecare an am avut premiu si probabil si-a dat seama ca imi pare rau si ca am facut o prostie. Ne-a iertat aproape pe toti, numai 2 care s-au batut cu pumnii in clasa. i-a spart un tigan fata unui coleg si le-a scazut la amandoi... oricum tiganul ala a ramas repetent deci... mersi pentru sfaturi
Dreddd întreabă: