Pai ce sa faci? Intai verifica-i disponibilitatea, apoi gaseste o cale mai pe ocolite prin care sa-i dai de inteles. Cam asta e procedura in situatia asta. Prietena ta te-ar putea ajuta.
Asta da, ca si dragostea trece. Dragostea nu o poate opri un psiholog.
DE ce spui asta? Dragostea n-are varsta, ea nu se cramponeaza de asta. Dragostea nu este un fenomen pe care poti sa-l dirijezi cum vrei.
E valabil ce ai spus tu acolo doar pentru niste oameni batuti in cap, fara minte Din moment ce esti o fiinta rationala, parerea cade.
Parere fara suport in realitate fara cunoastere a vietii.
Un psiholog nu-ti baga mintile in cap. Daca nu stii ce face un psiholog, nu te hazarda la pareri.
Dar tu ce te implici atât de tare? Susții o astfel de gândire? Aceasta fata e bolnavă, spuneai mai sus ca dragostea nu are varsta, îți dai seama ce dragoste o fi cand ea are 16 ani si el vreo 58, ma lasi cu d.astea?
Tu vezi-ti de prostia ta. Eu ma implic unde vreau, nu-ti cer tie voie.
O indragostire efemera de o persoana nu iseamna ca gata s-a ajuns la sex. Dar cred ca tie ti s-au urcat hormonii la creier si nu gandesti decat prin prisma sexului atunci cand este vorba de o relatie intre persoane.
Presupun ca atunci cand ai zis "prostie" te.ai referit la tine, Nu? Ca altfel nu.mi explic cat de "inteligent"esti. Unde am pomenit eu de se*? Vezi.ti de treaba ta si nu te mai contrazice cu mine, Doamne, ce lume bolnavă în ziua de azi
Prostii cred ca toti din jurul lor sunt prosti, numai el este destept.
Ce vrei sa pari? Vrei sa pari interesant? Oricum nu ai nimic bun de spus, si daca ai avea ceva, ar fi numai tampenii
Nu-mi mai scrie, ca nu vreau sa iti mai citesc idioteniile.
pinkypuff întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: