E frumos cand te duci intr-un alt oras, cunosti oameni noi, lucruri noi etc.
Daca esti genu de persoana mai retrasa, evident ca nu te acomodezi asa repede.
Poate o sa-ti faci prieteni la facultate si o sa ai cu cine sa iesi in oras, nu o sa te mai simti asa rau atunci!
Bafta
Gandeste te ca te vei acomoda in timp. e normal sa te simti asa dupa o mutare. ocupa ti timpul liber cu ceva. iesiri su prietenii, sport, un hobbie ceva sa nu mai ai timp sa te gandesti la alte lucruri
Buna!
Te inteleg perfect si stiu prin ce treci pentru ca am fost si eu in situatia ta, dar cu timpul mi-am revenit. Am reusit sa trec acest moment pentru ca mi-am creat un grup de prieteni cu care ma intelegeam foarte bine si care care m-au ajutat sa trec mai usor peste acest aspect. Nu eram niciodata singura pentru ca nu ma lasau ei.
Ce pot sa-ti spun mai mult decat sa fii puternic si sa-ti cauti activitati care sa te faca de uiti de problema asta. Cu timpul te vei acomoda, crede-ma.
Mult succes!
Hei, te cred ca te simti rau, incearca sa iesi in oras, la un suc, cu timpul te vei acomoda dar cum ai spus si tu, e greu, si te simti rau din aeasta cauza, sper ca te vei simti mai bine si ca te vei acomoda foarte repede :*
Fa-ti prieteni si iesi cu ei pe afara distreaza-te nu mai sta sa te gandesti mereu la asta te cred ca iti e greu si te simti rau (in ce oras?)
Pai daca nu iti place nici facultatea ar trebui sa iti cauti altceva. Dar poate nu te-ai obisnuit inca. Incearca sa iti gasesti un hobby si sa faci ceva ce iti place!
ale0409 întreabă: