Am 17 ani si inca sunt o fire copilaroasa si imi place. asa esti tu nu trebuie sa te gandesti daca e ok ...cine te accepta te accepta asa cum esti ai doar 14 ani nu iti fa griji, prieteni o sa iti faci.dar ai grija multi sunt falsi ai gria pe cine ti langa tine si cum se spune ''putini da' buni''. O sa ai timpul si de relatii toate la timpul lor, uneori o sa iti doresti sa nu ai..Si inca un sfat, nu conteaza cum esti lumea o sa te judece mereu indiferent ca esti frumos, slab,'gras etc Fii tu insuti
Multumesc, deci sa inteleg ca nu-i nimic gresit in imbratisa pe toata lumea?
Mde' sunt eu.
Salut, imbratisarea este cea mai buna terapie, deci oferi terapie gratis. E un gest frumos pe care multi oameni l-au uitat imbratisarea. Imbratisarea este locul cel mai sigur si cel mai frumos cand esti copil nou-nascut si te aflii in bratele mamei. Ce faci tu e frumos, felicitari.
Florin! Multumesc, mult :'3.
Ma gandeam ca o sa fac o,, opinie negativa'' daca imbratisez pe toata lumea.
Dar uite ca nu, ti'as fii dat funda.Dar am dat-o, dar cu toate astea iti multumesc mult. Continua in ceea ce faci
O zi buna iti doresc! Ai grija de tine.
Multumesc, nu fac pentru funda, imi place doar sa ajut oamenii, ma simt bine si fericit, la fel iti doresc si tie.