Am 17 ani si inca sunt o fire copilaroasa si imi place. asa esti tu nu trebuie sa te gandesti daca e ok ...cine te accepta te accepta asa cum esti ai doar 14 ani nu iti fa griji, prieteni o sa iti faci.dar ai grija multi sunt falsi ai gria pe cine ti langa tine si cum se spune ''putini da' buni''. O sa ai timpul si de relatii toate la timpul lor, uneori o sa iti doresti sa nu ai..Si inca un sfat, nu conteaza cum esti lumea o sa te judece mereu indiferent ca esti frumos, slab,'gras etc Fii tu insuti
Salut, imbratisarea este cea mai buna terapie, deci oferi terapie gratis. E un gest frumos pe care multi oameni l-au uitat imbratisarea. Imbratisarea este locul cel mai sigur si cel mai frumos cand esti copil nou-nascut si te aflii in bratele mamei. Ce faci tu e frumos, felicitari.
Florin! Multumesc, mult :'3.
Ma gandeam ca o sa fac o,, opinie negativa'' daca imbratisez pe toata lumea.
Dar uite ca nu, ti'as fii dat funda.Dar am dat-o, dar cu toate astea iti multumesc mult. Continua in ceea ce faci
O zi buna iti doresc! Ai grija de tine.
Multumesc, deci sa inteleg ca nu-i nimic gresit in imbratisa pe toata lumea?
Mde' sunt eu.
Multumesc, nu fac pentru funda, imi place doar sa ajut oamenii, ma simt bine si fericit, la fel iti doresc si tie.
SakuraRebeca întreabă: