| FrumoasaFata a întrebat:

Sunt o persoana timida am 16 ani par de 19 ani as avea multe avantaje dar asta nu e cu toti.De multe ori ma bag cu fete in seama si vorbesc cu ele foarte deschis si chiar mult dar uneori ma intalnesc cu fete si abia de zic 2 cuvinte.Si asta este cu toti chiar si cu bunica mea nu prea vorbesc cu ea sau cu alte neamuri.Am citit si carti despre asta oricum am fost si mai rau ca acum m-am mai schimbat dar tot timid.

Răspuns Câştigător
| RamonR a răspuns:

Se zice ca persoanele timide au un suflet frumos, ai incredere in tine, incearca sa fi o persoana deschisa in preajma prietenilor si a celor apropiati, astfel vei putea discuta despre multe lucruri cu ei. Exprimati opiniile si asa mai departe, n-ai nimic de prierdut.

2 răspunsuri:
| biosh97 a răspuns:

Si ce daca nu esti galagios si nu te dai in spectacol ca ceilalti? Timiditatea nu arata altceva decat cat de mult iti doresti sa fii acceptat de persoanele cu care vorbesti. Nu iti face probeleme, mai multa lume decat ai crede e timida. Gaseste ceva care iti da incredere, daca totusi te simti incomfortabil. Gandeste-te ca vorbesti ca pe internet happy Incearca sa fii relaxat. Lucrurile vor veni de la sine.
Daca nu vrei sa vorbesti, pune tu intrebari si asculta persoanele vorbind. Vor fi magulite ca le asculti, mai ales ca oamenii adora sa vorbeasca despre ei insisi.
Succes big grin

| FrumoasaFata explică (pentru biosh97):

Faza e ca nu imi vin intrebarile alea cu toti..sunt persoane care accepta glumele si sunt care nu le accepta eu sunt glumet si daca o fata nu imi accepta glumele nu prea am ce sa ii spun si nu am glume naspa... si sunt care le accepta si vorbesc cu ele cum vorbesc cu mama