Mai baietii sunt niste fiinte foarte orgolioase iar atunci cand l-ai respins pur si simplu l-ai ranit el si-a deschis inima in fata ta si tu l-ai ranit (ca nu te simteai pregatita, ca nu il placeai atunci etc e treaba ta)oricum el a continuat cu chestia asta in secret undeva in adancul inimii inca spera ca ceva se va intampla dovada fiind faptul ca s-a intors la tine si ca te enerva te sicana etc baietii o data ce au fost refuzati de o fata cu greu ii vor mai zice o data "imi place de tine" chiar daca fata ii spune verde in fata "bai tampitule te iubesc" el nu va crede sau ii e frica sa nu fie ranit ca mai "demult" sau crede ca faci msito de el si nu vrea sa se mai umileasca o data fiind refuzat...acum tu trebuie sa stai laturi de el ii vine mintea la cap discuta cu el foarte clar o data cand e calm spune-i de ce l-ai refuzat atunci dai niste motive evidente pe care sa le inteleaga nu il lua cu subtilitati ca baietii nu se prind la chestiile astea pot fi si subtilitati grosolane deci discuta cu el clar calm concis ca sa afli si sa clarifici ce e intre voi doi pentru a nu strica o prietenie buna iti doresc tot succesul o sa reusesti sper ca te-am ajutat
Multumesc muult :*
Sper ca te-am ajutat daca mai ai probleme dai un pm vb pe mess skype fb unde vrei a da treaba cu askul e importanta pentru ca pe ask poate comenta anonim deci inca vrea sa vada ce faci insa pe fb te-a blocat ca sa pastreze aparenta suparare pe tine
Da multumesc inca o data :*
Doamne cata dreptate ai
Multumesc incerc si eu pe cat se poate sa ajut sper ca totul o sa fie ok si ca te-am facut sa zambesti macar un pic
Am uitat sa mentionez ca pe ask ma are la follow si pefb la block, poate nu e chiar asa important, dar totusi poate conteaza.