| Ana_4223 a întrebat:

Sunt o situatie dezastruoasa, ma termina sincer psihic. Dau funda +vot.
Stiu ca o sa spuneti ca am doar 15 ani, trebuie' sa-mi vad de scoala etc etc, dar am sa va zic in mare "marea mea dilema" cu care se confrunta orice adolescenta.
Cand aveam 6-7 ani am fost cu un baaiat din cartier de la mine, ne-am despartit a mai trecut o perioada de timp mai exact 5-6 ani, bineinteles noi vazandu-ne zilnic pentru ca a fost in scoala generala cu mine si-a dat seama cand avea 13 ani ca simte din nou ceva pentru mine. In fine asta "a durat " 3 ani de zile. In acesti 3 ani de zile vreun an si jumatate ma stresa incontinuu cu mesajele telefoanele pe fb etc ceea ce m-a facut sa ma indepartez de tot de el, uneori sa "rad" de el, dar nu de sentimentele lui. Cand a ajuns la liceu incetul cu incetul s-a schimbat. Nu mai era acel baiat sensibil ci a devenit chiar un baiat calumea.
Acum un an jumatate s-a produs schimbarea lui, a inceput sa ma caute mai rar gen de 2 ori pe saptamana ma intreba ce fac daca ies afara ce-am mai facut lucruri de genul, asa a fost pana acum 2 luni, cand "proasta de mine" i-a spus ca-l place. Si bineinteles baiatul m-a respins, iar de 2 luni ne certam incontinuu ori de cate ori vorbim, iar cand ne intalnim dimineata in statie nici macar un salut nu spunem unul altuia.
Acum vreo saptamana mi-a zis pe ask cu anonim ca-i este dor de mine si -am gandit la el si i-am zis sa-mi dea mesaj apoii a doua zi a spus ca a glumit, ca de fapt nu ii era dor de mine.
Acum 2 zile, mi-a dat mesaj sa iesim afara el era cu prietenul lui si "prietena " lui. Noi fiind certati cand m-a sunat sa ies, apoi m-a sunat prietena lui si mi-a zis sa ies, sunt "amica" cu prietena lui,acum cu atat mai mult nu suntem nnimic, sunt sigura ca ea stia despre ce e vorba. Atunci eu nu stiam ca erau impreuna, dar banuiam ca n-avea de ce sa ma cheme niciunul dintre ei afara.
*In vara, prin august a spus ca are o slabiciune pentru mine de cand era mic. + o melodie foarte draguta care mi-a dat-o
*A fost cu multe multe multe fete, dar tot la mine a ajuns de fiecare data si pot sa zic ca a fost numai cu fete "bune" destepte si frumoase, iar eu una nu am forme, dar in schimb sun draguta laughing)
*Cand i-am zis in octombrie ca imi place de el, mi-a raspuns fix asa "eu nu mai simt nimic pentru tine", iar peste vreo cateva zile i-am dat o melodie care ni se potrivea perfect. si mi-a zis "e frumoasa laughing ", iar apoi melodia aia a asociat-o pe ask cu fosta lui prietena cu care a fost ceva timp, mai exact vreo 5 luni
*Acum cateva zile i-am zis ca tin la el si el mi-a zis ca asta simte si el pentru o fata, mai precis fosta si ca vrea sa se impace. In fine eu i-am spus ca ma poate cauta oricand daca are nevoie de ceva.
*Azi mi-a dat mesaj si nu i-am vorbit calumea, vorbeam sec foarte sec si mi-a zis ca nu ma va mai cauta niciodata si mi-a dat mesajul care i l-am dat acum cateva zile mai exact ala in care i-am zis ca ma poate cauta oricand si ca sunt dispusa sa-l ascult. Mi-a zis ca vroia sa vorbeasca cu cineva, dar nu mai are nevoie etc si i-am rasp la mesaj, iar apoi el nu mi-a mai rasp.
*S-a umilit de multe ori in fata mea inainte sa-i zic ca-mi place de el, se umilea chiar si prin faptul ca ma cauta la cate chestii au fost intre noi, chiar c-o zi in urma ma cautase si nu ma cauta ca prieteni sau amici. Asta mi se pare ciudat ca in secunda 2 i-a trecut tot ce simtea pentru mine.
Nu stiu ce sa cred, daca mai simte ceva pentru mine sau nu? Sunt intr-o dilema totala. Voi ce parere aveti?

Sper ca a sunat coerent ce-am zis eu aici ca sincer sunt prea de tot... Scuzati greselile va rog frumos. Multumesc ca v-ati facut timp sa cititi :*

8 răspunsuri:
| LittleBugsBunny a răspuns:

Mai baietii sunt niste fiinte foarte orgolioase iar atunci cand l-ai respins pur si simplu l-ai ranit el si-a deschis inima in fata ta si tu l-ai ranit (ca nu te simteai pregatita, ca nu il placeai atunci etc e treaba ta)oricum el a continuat cu chestia asta in secret undeva in adancul inimii inca spera ca ceva se va intampla dovada fiind faptul ca s-a intors la tine si ca te enerva te sicana etc baietii o data ce au fost refuzati de o fata cu greu ii vor mai zice o data "imi place de tine" chiar daca fata ii spune verde in fata "bai tampitule te iubesc" el nu va crede sau ii e frica sa nu fie ranit ca mai "demult" sau crede ca faci msito de el si nu vrea sa se mai umileasca o data fiind refuzat...acum tu trebuie sa stai laturi de el ii vine mintea la cap discuta cu el foarte clar o data cand e calm spune-i de ce l-ai refuzat atunci dai niste motive evidente pe care sa le inteleaga nu il lua cu subtilitati ca baietii nu se prind la chestiile astea pot fi si subtilitati grosolane deci discuta cu el clar calm concis ca sa afli si sa clarifici ce e intre voi doi pentru a nu strica o prietenie buna iti doresc tot succesul o sa reusesti sper ca te-am ajutat

| Ana_4223 explică:

Am uitat sa mentionez ca pe ask ma are la follow si pefb la block, poate nu e chiar asa important, dar totusi poate conteaza.

| Ana_4223 explică (pentru LittleBugsBunny):

Multumesc muult :*

| LittleBugsBunny a răspuns (pentru Ana_4223):

Sper ca te-am ajutat daca mai ai probleme dai un pm vb pe mess skype fb unde vrei big grin a da treaba cu askul e importanta pentru ca pe ask poate comenta anonim deci inca vrea sa vada ce faci insa pe fb te-a blocat ca sa pastreze aparenta suparare pe tine

| Ana_4223 explică (pentru LittleBugsBunny):

Da multumesc inca o data :*

| FreeStyle a răspuns (pentru LittleBugsBunny):

Doamne cata dreptate aitongue

| LittleBugsBunny a răspuns (pentru FreeStyle):

Multumesc incerc si eu pe cat se poate sa ajut blushing sper ca totul o sa fie ok si ca te-am facut sa zambesti macar un pic

| nurckye a răspuns:

Asta incape pe doua pagini ale unei carti normale