Am trecut prin asta in clasele 1-4! acelasi luncru era. mi-am cautat in clasa o singura fata cu care sa ma inteleg bine si pe care sa ma pot baza. si pe celalalte le.am tratat cu indiferenta. vreau sa spun ca dupa ceva vreme au venit singure la mine si la pr mea cu care am ramas nedespartita. si acum ca ne.am dus la scoli diferite. pe fata care era rea(si inca este) nimeni nu o baga in seama si in clasa ei este privita ca pe o barfituare. deci: nu trebuie sa stai dupa ea, cautati tu cea mai buna pr. si toate o sa fie invidioase cand vor vedea ca faceti totul impreuna si ca nu va pasa de cei din jur. te puup. :*:* succes scumpo
Asa patesc toate fetele in clasele I-VIII, au probleme cu o fata sau un grup de fete care vor sa se afirme! Faci foarte bine ca tu nu esti sluga ei si ar fi si mai bine daca nu te-ai mai enerva degeaba, nu o baga in seama, trateaz-o cu indiferenta pentru ca indiferenta doare cel mai mult! Omul care tace in situatii din astea e omul destept Si incearca sa le spui celorlalte fete care sunt slugi ca ar fi mai bine sa duca o viata independenta, sa se aibe pe ele model si nu pe aia! Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si sa-ti fie de folos! Succes:* Nu merit o funda?
Slugi ti se par tie dar pentru ea sunt prietene.
n-o baga in seama.ingnor`o.
si eu am in clasa un grup de fete fitoase si nu le bag in seamaa.
Nu vreau sa zic sluga, dar sunt pretene care tot sta pe dupa ea.Pe clasa intai ii baga cartile in ghiozdan si ii arunca mizeria la gunoi.
Eu te sfatuiesc sa nu o bagi in seama. Dar daca te alaturi ei ...vei face ceva foarte rau.
anonim_4396 întreabă:
SamsungElectronics întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: