anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt prea inalta! Am 1, 78m si 60kg si sunt cea mai înaltă de la mine din clasa. Toți ma tachinează

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Asteapta sa vezi dar mai ales sa auzi, ce vor comenta si cum/in ce mod te vor caracteriza si gratula atunci cand te vei incalta cu niste "toace" de 12 cm. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deja esti barbat

| DeathOfDreams a răspuns:

De când mă știu, ori am fost cea mai înaltă, ori printre cele mai înalte.
Ciudat e că mereu m-am simțit prost din cauza asta. Mereu mi-am dorit să fiu mai mică, iar când profa de sport din clasa a5-a ne punea în ordinea crescătoare a înălțimii, încercam să par mai mică decât tipa de lângă mine.
Mi-era groază până și la serbările din gimnaziu, în care eram pe-o scenă idioată și cântam. Mă simțeam prea înaltă, acolo, în margine, și nu voiam să fiu acolo.
A fost asemenea momentului când acum câțiva ani, nimeni din clasă nu purta sutien dar eu trebuia s-o fac.

Acum ador atât de mult faptul că-s înaltă.
Chiar îmi plac pozele când toate sunt pe tocuri la evenimente, iar eu în bocanci și sunt cât ele.
Oricum, e mult mai ok să te accepți așa cum ești.
În definitiv, e tot ceea ce ai și ți-ai pierde timpul simțindu-te demoralizată, în loc să înveți să te iubești.
Legat de ce spun ceilalți, nu contează.
Majoritatea lumii spun chestii rele oricum ai fi.
Și evident, sunt persoane geloase, care și-ar dori să aibă măcar câțiva din centimetrii tăi.

| Stelian_Stefan_Nicola_1988 a răspuns:

Sunt doar invidioși. happy

| Diannee14 a răspuns:

Voi cât aveți? Si ce părere aveți despre fetele inalte?