Este normal ca la varsta asta colegii tai sa fie micuti, mai ales baietii, care au inca fata de copilasi, ei cresc mai tarziu, dupa cum spuneam, pe la 16 ani abia incep sa se dezvolte si cresc pana pe la 18, unii chiar pana la 20.
Fetele in schimb, incep sa creasca de pe la 13 ani si se opresc la 16.
O sa fii socata cand te vei intalni cu colegii astia pe la 20 de ani, o sa constati ca marea majoritate a baietilor te-au depasit in inaltime. Fetele totusi nu sunt atat de inalte, dar nu are importanta, lume avazut ade sus este mai frumoasa!
Ma rog, eu m-am ofticat toata viata ca am doar 1.70 si ca atare am purtat intotdeauna tocuri cui de 10 cm si mi-am luat un sot de peste 1.90 si apropo, Roxana Ciuhulescu este o buna prietena de-a mea!
Asteapta sa vezi dar mai ales sa auzi, ce vor comenta si cum/in ce mod te vor caracteriza si gratula atunci cand te vei incalta cu niste "toace" de 12 cm.
Nu-ti fa probleme, cele mai frumoase fete sunt modele de peste 1.70m! Apoi, nu te compara cu piticii din clasa, te vor ajunge si ei in timp, probabil ca tu te-ai dezvoltata mai repede decat colegele tale. cat despre baieti, este recunoscut faptul ca ei sunt un pic in urma fata de fete, ei cresc mult intre 16 si 18 ani.
Dar, uita-te la Roxana Ciuhulescu, are 1.92 si este foarte bine merci.
De când mă știu, ori am fost cea mai înaltă, ori printre cele mai înalte.
Ciudat e că mereu m-am simțit prost din cauza asta. Mereu mi-am dorit să fiu mai mică, iar când profa de sport din clasa a5-a ne punea în ordinea crescătoare a înălțimii, încercam să par mai mică decât tipa de lângă mine.
Mi-era groază până și la serbările din gimnaziu, în care eram pe-o scenă idioată și cântam. Mă simțeam prea înaltă, acolo, în margine, și nu voiam să fiu acolo.
A fost asemenea momentului când acum câțiva ani, nimeni din clasă nu purta sutien dar eu trebuia s-o fac.
Acum ador atât de mult faptul că-s înaltă.
Chiar îmi plac pozele când toate sunt pe tocuri la evenimente, iar eu în bocanci și sunt cât ele.
Oricum, e mult mai ok să te accepți așa cum ești.
În definitiv, e tot ceea ce ai și ți-ai pierde timpul simțindu-te demoralizată, în loc să înveți să te iubești.
Legat de ce spun ceilalți, nu contează.
Majoritatea lumii spun chestii rele oricum ai fi.
Și evident, sunt persoane geloase, care și-ar dori să aibă măcar câțiva din centimetrii tăi.