| loreenWiner a întrebat:

Sunt prietena cu un baiat timp de 2 ani, ne intelegem bine nu ne certam. Unica problema este: cind e prin preajma mea eu incem sa ma stresez parca am panica ceva de acest gen...nu-mi place de el! ajutati-ma va rog (ce sa fac)
?

Răspuns Câştigător
| DragutzikaDeDe a răspuns:

Nu e ca nu iti place de el ci din potriva ai inceput sa-l indragesti sau poate il placi.Numai tu sti.Stai calma nu ai de ce sa te stresezi.Eu cred mai mult ca te emotionezi cand il vezi.
Bafta

2 răspunsuri:
| Columbeanca97 a răspuns:

Adica sa inteleg si eu, sunteti prieteni ca amici sau prieteni ca iubiti ca eu asta nu inteleg? Deci daca sunteti iubiti si tie nu iti place de el i spui in fata uite nu mai putem fi impreuna pentruu ca nu ma mai atragi in nici un fel si asta e nah ramanem amici si gata. Sau daca sunteti prieteni si el te place nu i zici nimic incepi doar sa i povestesti ca iti place de un baiat si acel baiat te-a intrebat daca te combini cu el si tu i-ai zis ca i dai un raspuns altadata si asa(adica i dai de inteles ca nu are nici o sansa la tine si ca tu nu il iubesti doar ca pe un amic si din astea) Sper ca t-am fost de ajutorrrwinking

| loreenWiner explică (pentru Columbeanca97):

Prieteni in sensul de amici...*)