| 女明DongRi a întrebat:

Sunt putin disperata.mi-am vopsit azi la coafor, doar la varfuri(eu avand un saten deschis). Coafeza mi-a aratat o vopsea, care mi s-a parut mult prea inchisa/intensa de rosu fucsia..eu voiam mai deschis gen un roz pastel sau cv in genulthinking Bun, ea mi-a promis ca-mi va iesi in genul cum vreau eu. Uitasem sa mentionez :Nu m-a decolorat pentru ca nu era cazul(si asa am probleme cu parul).
Intrebarea mea este ce pot face sa deschid nuanta asta? E o culoare prea vulgara pentru mine si sa ajung la un roz mai deschis?
Funda + Vot!

Răspuns Câştigător
| msilvia a răspuns:

Ai putea sa incerci tot cu decolorant sau sa te speli de mai multe ori pe par ca poate se mai duce. Oricum in timp o sa se mai duca din culoare.happy

4 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Decolorare, altfel n-ai sanse. sad Mai ales pe vopseaua care ti-a pus-o ea. Foloseste niste decolorant fara amoniac, doar pe varfuri iar dupa decolorare foloseste o masca pentru par degradat si gata happy

| 女明DongRi explică (pentru msilvia):

Nu vreau cu decolorant, vreau ceva natural.: ceaiuri, lamaie etc.

| msilvia a răspuns (pentru 女明DongRi):

Am gasit asta pe un site, poate te ajuta cu ceva:
eu cunosc un singur decolorant natural ceai de musetel cu zeama de lamaie,
daca ai parul deja vopsit se pare ca sampoanele antimatreata ajuta la decolararea rapida a parului
Mult succes!

| Nolkyz a răspuns:

Eu nu prea cred in chestiile astea naturale si cu decoloratul cu ajutorul lamaii etc... Daca stii cum sa decolorezi si sa incerci sa folosesti dupa decolorare masti hidratante, totul va fi okay.