| amalia_5470 a întrebat:

cryingcryingcryingcryingcrying sunt suuperrrrrrrr supyyyyy! azi dimineaata m-am despartit de prieten! pentru ca m-a inselatttttttcryingcrying((cryingcryingcryingcryingsunt ff trista ce sa facc? sa ma omorrrrrrrrrrr?cryingcrying(crying(:@:@

8 răspunsuri:
| Brunetica a răspuns:

Buna! IN NICI UN CAZ SA TE OMORI! Ca viata nu a inceput cu un baiat si nici nu s-a terminat cu el! Stiu ca ti-e greu,stiu cat de tare doare,caci"curg lacrimi atat de grele si de fierbinti incat ochii nu le pot plange...ele zac in inima arzand-o. Ofera-ti mici placeri:plimbari,iesiri in discoteca,club,unde vrei tu numai in casa nu sta, sa nu te napadeasca gandurile.
Si eu am experimentat asa ceva, si intr-adevar nu este deloc usor, incearca sa nu te mai gandesti la el si totul va fi bine. incearca sa iesi cu alti baieti...sa-ti faci un nou plan de viitor fara el. Sper ca ma asculti si ca nu ai sa faci vreo prostie!

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Doamne fereste! Nu merita! El te-a inselat deci nu a vazut ce are langa el. Tu trebuie sa uiti si sa mergi mai departe. Chiar daca esti trista zambeste:nu stii cine s-ar putea indragosti de zambetul tau!winking

P.S Nu il face pe el fericit suferind, arata-i ca tu esti puternica si da dovada de curaj.O sa fie surprins cand o sa te vada zambind si incercand sa mergi mai departe, si o sa regrete.Viata merge inainte, ce doamne!

funda?

| adrianarp a răspuns:

Doamne, ce oameni.LOL. zici ca ala e ultimu baiat de pe pamant... bine, daca estiurata si grasa si nesuferita, nu prea o sa gasesti un baiat... oriqum, nu te omori, nu trebuie. da daca vr neaparat, ashteapta sfarshitu lumii. ca toata lumea zice ca e aproape.big grin

| Alina21n a răspuns:

Nu! Un baiat nu merita viata ta... Daca te'a inselat inseamna ca Dumnezeu a vrut sa cunosti pe altcineva mult mai bun care sa te aprecieze cu adevarat si sa te iubeasca neconditionat. Viata merge mai departe...si gandeste'te ca va fi distractiv o perioada acum ca esti solosmug Glumescoh go on Dar oricum du.te inainte si zambeste pentru ca nu ai idee cati se pot indragosti de zambetul tau.

| A_7260 a răspuns:

Nu o lua in nume d rau.happy dar. cati ani ai? dupa cum te adresezi. pai destul de imatura. Daca esti chiar atat de "supy"cum spui tu. poarta o conversatie cu el si vei afla motivul pentru care el te-a inselat! Si ce-i cu intrebarea aia? "sa ma omorrrr?" Cum sa te omori dintr-o cauza atat de banala? straight face

Iti repet! NU o lua in nume de rau!

| SweetyCandy a răspuns:

Doamne fereste! Cum sa te omori? doar pentru ca el nu a vazut cine estiu cu adevarat asta nu inseamna ca u trebuie sa-ti iei viata pentru un om care nici macar nu stie ce a pierdut! u trebuie sa treci mai departe sh sa incerci sa-l uiti...sh oricum, de ce sa te omori pentru el cand nici macar nu merita?(si nu ca ar merita pentru vreo alta chestie de genul asta)Traieste-ti viata sh incearca sa te bucuri din plin de eapt ca oricum viata asta e prea scurta.

| Miiki a răspuns:

=)lol nu, gaseste-ti sh tu alt prieten sh arata-i ca ai trecut mai departewinking

| anutZzZA_6489 a răspuns:

:O NU! asta nu e o rezolvare la intrebarile tale!
Din punctul meu de vedere daca te-a inselat asta inseamna ca nu a tinut la tine! tu ar trebui sa happy zambesti sa ii arati ca iti este bine si fara el! Pana la urama o s avezi el a pierdut si tot el o sa regrete si o sa te caute! Daca ii arati ca sufei apoi o sa profite de lucrul asta! sper sa intelegi ce vreau sa spun big grin`!