| mircea_8605 a întrebat:

Sunt urat:( Pentru ea sunt urat. O ador:X O iubesc:X Dar nu ma baga in seama. Ce pot face ca sa ma iubeasca? Ea arata asa http://hi5.com/......MyPhoto.do E fata in roz. E frumoasa:X Eu insa...va sperieti:| Ce pot face sa o cuceresc? Are prieten8-| PS: nu i-am zis ca o iubesc dar sunt sigur ca nu m-ar place:-d

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
14 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Dac e fata aia blonda, nu mi se pare ca este cea mai frumoasa fata nici ea. Dar asta e parerea mea.big grinSi sunt de acord cu ce a spus FR11.

| Mwhahahaa a răspuns:

Nu e asa stralucita!

| YOLO3e333 a răspuns:

Album privat. Cele mai multe fete se uita la exterior dar sunt si fete care se uita in interior.Totusi spune-i ce simti, daca te refuza nu ai nimic de pierdut, o sa iti urmezi cursul vieti ca inainte sa o fi intrebat.

| Denisa a răspuns:

Eu sunt tipa in rozstraight face Ne cunoastem?

| Denisa a răspuns:

Si tipa in roz sunt eu. Ne cunoastem?

| PurpleAngel a răspuns:

Poi ai doua solutii: 1) te duci la ea si ii spui ce simti si vezi cum reactioneaza / 2) incerci sa o uiti si mergi mai departe...nu se opreste lumea la ea.ai toata viata inaintehappy.

| mistikk a răspuns:

Dupa parerea mea. renunta baiatule fata asta nu are nimic atractiv la ea scuze dar nu e frumoasa sad

| cristime a răspuns:

Pai in primul rand sa iti schimbi parerea despre tine in al doilea rand vezi ca are profil privat si nu ma lasa sa o vad in al treilea rand daca are prieten nu poti sa faci decat atat sa ii omori prietenu so arunci pe ea in fata masini dupa sa o salvezi si apoi totul se termina cu unu strigand ba ce misto o fost filmu asta!

| andreii2 a răspuns:

Nu exista baieti urati, nici fete urate.Doar neingrijiti, neingrijite.
Fii mai atent la felul in care te imbraci...incearca sa fii mai optimist. Pune o poza cu tine, nu cred ca esti asa cum spui tu.

| Fluturash cu aripi de inger a răspuns:

Trebui sa o uiti, mai ales daca spui ca are prieten.

| TuSiEu'Ba a răspuns:

Daca are prieten, si daca tu presupui ca sigur nu te place, ar fi cazul sa o lasi mai moale. Fetelor nu le plac baietii insistenti.Ar fi cazul sa treci mai departe.Bafta!:*

| Blaiiir a răspuns:

Nu cred ca esti asa de urat... ti se pareoh go onIncearca sa faci cunostiinta cu ea, fii tu insuti. Poate o vei cucerismug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu mi se pare asa de frumoasa laughing, scuze dar asta e parerea mea.
Pariu ca o sti de la scoala? Iti spun ca relatile cu cineva in scoala sunt dificile, se baga toata lumea si dispare toata dragostea.
Eu zic sa o lasi in pace ca nu se meritawinking. Oricum dragostea asta nu are nici un viitor si e vb doar de aspectwinking.
Si daca ea e cu cineva inseamna ca il iubeste, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate las-o in pace daca are prieten asteapta pana se despart si atunci ataca...