hey.tu! De ce de john si nu de edward? , cum ti-am mai spus si in mesaj; nu e nici o diferenta intre ei. Mie imi place putin mai mult de Edward, fiindaca e mai copilaros si are asa ceva.imi place putin mai mult de John fiinda ca e la fel ca Edward si findca Edward e super dragut si seamana perfect cu John, findca John e de fapt Edward, doar cu buzule mai groase .si findca Edward a spus : 2 inimi o sigura melodie, here we go Eurovision. Si pentru ca sunt Perfecti amandoi, si nu e unul mai urat ca altul, pur si simplu sunt perfecti amandoi! hai gata ca ma doare mana la cat am tastat . Pa pa
J.B. bleach :-& )
Asta cu "indragosteala" de vedete e o prostie. Gandeste-te ca nu cunosti acea persoana in realitate.nu stii cum e ea de fapt.sunt multe vedete care sunt cu totul altfel pe scena fata de acasa.ce rost are sa te indragostesti de o persoana care nici macar nu e asa cum te gandesti tu? tu crezi ca vedetele spun in presa cati amanti au sau mai stiu e ce prostii? sa fim seriosi
Nousername da sa stii ca am auzit si din astea doamne fereste una zicea pe TPU ca plange dupa si.b. cand se gandeste ca nu-l va vedea vreodata
@life da' ce crezi ca e indragosteala adevarata.E prosteala.Stiu.Dar am observat ca e amuzant. Bine, unii mai si plang dupa vedetele lor.
Si mieee! sunt innebunita! azi dimineata i.am vazut intr.o emisiune din suedia. au cantat bad behaviour!
anonim_4396 întreabă: