Pai incearca sa faci ce iti place dar ce nu faci des. Daca nu gasesti asa ceva... atunci, cum a spus si carmen, poti iesi in parc daca vrei, la mine ploua, nu stiu la tine. Daca nu ploua, poti sa te plimbi linistit, sau da-te cu bicicleta. Si daca ploua poti, dar ai grija sa nu racesti. Sau asculta cateva colinde daca iti plac, de azi se poate... Sau uita-te la un film, suna un prieten, du-te la o plimbare cu prietena daca ai, gandeste-te la ce vei face saptamana care incepe de maine, deseneaza ceva, scrie o poveste sau orice. Eu ti-am dat idei, tu alege ce vrei sa faci.
Psihoyounger
Ia o carte de citeste, culca-te, fa curat in biblioteca, uita-te la un documentar, uita-te la un film interesant, cheama-ti prietenii pe la tine si jucati-va mafia sau carti, fa floricele, distrati-va. Sunt atatea posibilitati...
Asculta muzica tare. poti scrie la o materie ceva pentru maine, te poti uita la un film pe pc sau la TV, iesi pe afara cu rolele, cu bicicleta sau pe jos cu prietenii.
Buna.Eu sunt trista, tu plictisit. Pai poti sa vb pe mess, sa citesti o carte, chestii, chestii.... Nu ti-am dat un raspuns prea fain, dar merge.Pup.Pa pa:*
Daca-ti place sa citesti, citeste o carte buna, iesi in parc cu prietenii, in oras cu iubita, fa-t planuri pentru saptamana ce va urma, iuta-te la un film interesant.
De ce te-am intristat? nu asta a fost intentia mea! eu doar ti-am dat idei, incearca macar, o sa vezi c-o sa te simti mai bine. kiss!
Gaseste-ti ceva de lucru.si eu am fost plictisita dar mi-am revenit uitandu-ma la un film bun si ascultand muzica la blana
mihaRmih102laramymihaela întreabă:
DoLshica întreabă: