| Violetta69 a întrebat:

Te intelegi bine cu un baiat pana afla ca-l placi. Din acel moment, te evita si te ignora, pur si simplu nu vrea sa mai dea ochii cu tine, sa vorbeasca cu tine etc. Ce faci?
Funda.

Răspuns Câştigător
| ErickEmil a răspuns:

De obicei e invers, ori baiatu' e prost ori e pe invers, asta e, deal with that laughing

8 răspunsuri:
| EU19 a răspuns:

Uneori poate sa nu fie cazul.Deobicei incercam sa ascundem ce simtim, poate si el te place si cand a aflat ca si tu il placi a fost coplesit. Daca e asa mai mult ca sigur te evita pentru ca ii este frica sa se faca de ras, sa se emotioneze sa nu stie ce sa zica.

| Violetta69 explică (pentru EU19):

Cand am incercat sa vorbesc cu el mi-a spus ca-i displace prezenta mea si ca nu-i face placere sa vorbeasca cu mine, dar inainte sa afle ne intelegeam, chiar el ma mai baga in seama. sad

| EU19 a răspuns (pentru Violetta69):

Ciudat comportament are el.Dar cum am zis mai sus probabil nu stie ce simte.Adica cand iti place de cineva si nu sti ce sa faci, te deranjeaza prezenta lui.
Dar e bine sa vezi ambele situati, de ce? Pentru ca daca o vezi numai pasta buna risti o respingere dura. Poate zicea adevarul, dar daca minte tocmai te-a pierdut pe tine si o sa regrete mai tarziu.

| CandyTetris a răspuns:

Il lasi in plata lui. O fi el simpatic sau dragut sau cum ti s-o fi parand tie dar la urma urmei daca e complicat inca dinainte sa fiti impreuna, chiar vrei sa ai de-a face cu omul asta? Din cate spui tu aici suna mai mult a copilut, in nici un caz a barbat. Lasa-l sa creasca, eventual cauta-l peste 5 ani, daca nu gasesti ceva de 10 ori mai bun intre timp. happy

| mona a răspuns:

Il ignori pur si simplu, comportarea lui lasa de dorit

| XmimiX a răspuns:

Lasi lucrurile sa vina de la sinebig grin

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Ignoranţa doare cel mai tare, nu? Cred că ai simţit acest lucru pe propria ta piele. Sfatul meu este să te comporţi la fel cu dânsul să vadă că nu este de neînlocuit şi poate va realiza că a greşit comportându-se ca un sălbatic.

Numai bine!

| ErickEmil a răspuns (pentru Violetta69):

E clar, gaaaaaaaaaaaaaaay laughing