Pai de ce sa stai vere undeva unde nu esti acceptat? Daca nu esti acceptat de colectiv sunt 2 posibilitati, ori e colectiv de ****, ori esti tu problema, daca ai figuri pe burta goala nimeni nu te inghite.Ca poate tu te duci si muncesti intr-un colectiv unde toata lumea e ca o familie, e pe caterinca si vi tu ionica din fundul satului si incepi domne eu la fabrica x eram sef, nu-i pasa nimanui, alt colectiv, alta viata sa zic asa, ai luat-o de la 0. Daca tu incepi sa o iei ca domne eu nu dau cu matura la bancu meu ca eu eram sef, sau domne eu nu fac munca asta ca nu e pentru mine, normal ca nu te accepta nici dracu.
Nu cred. Ideile astea de tipul "increderea vine din interior" sunt predominant doar vrajezi ca sa vanda carti de self-help. Te simti acceptat cand esti acceptat.
Urma să îți dau panglică dar nu ai înțeles ai zis bine de la început până la jumate dar nu toate personalele sunt cu figuri de milioane mie de ex nu îmi place să mă laud sau să zic ce teanc mare de banii am nu frate este mai bine să mănânc o coajă de pâine în liniște de cat o casă plină de caranuri și certuri unde nu se ajunge și respectul meu îl aș acolo unde merită și chiar dacă nu merita nici acolo să fi bazat pe tine ca nu vine nimeni la tine să te întrebe unu văr de ex: cum ești sănătos etc eu lăs sa se audă de mine de bine și nu de rău ca ori unde ai merge trebuie să fie unu invidios de ceva anume pentru ca nu ști cu cine vorbești în fața ta și nu ști cine este în fața ta