Intr-un fel as vrea sa fiu o vedeta iar intr-un fel nu pentru ca am prea multe batai de cap si as vrea sa fiu pentru ca esti populara
Nu as vrea.Pentru ca:
a)mi-as lua adio de la tot ce inseamna viata personala
b)n-as putea avea o relatie sincera de prietenie pentru ca constant mi-as pune intrebarea "Oare chiar ma apreziaza cu adevarat sau il atrage celebritatea"
c)as fi nevoita sa fac lucruri pe care in mod normal nu le-as face doar de dragul publicitatii
d)mereu ar trebui sa fiu la nivelul asteptarilor si nu as avea voie sa am zile proaste
Deci, nu
Viata mea de anonima e perfecta
Mi-ar placea sa fiu mediatizat in sensul ca apar la televizor mereu pentru a educa pe ceilalti. As vrea sa invete cat mai multi sa respecte bunele moravuri. Nu mi-as dori in sensul sa fiu celebru. Mi-ar placea mult sa fiu apreciat pentru niste vorbe spuse din suflet. Sunt genul de artist care ar lucra pe bani putini pentru ca el ce face, o face din suflet.
Posibil dc? pai pentru ca as di acolo sus, as a vea faima, as fi vazuta cu alti ochi...si nu neaparat ca as avea bani, ar conta si aceia dar pe un loc mai jos.
Daa.si nu, da -cui nu i-ar placea?hell ya`. si nu -pentru ca la un moment dat prieteniii viitorii nu vor fi asa doar pentru tine, ci si pentru faima ta]...
Cui nu i-ar place? Chiar dac unii spun ca nu le place in adancul sufletului lor ar vrea sa stie cum e.De ce? pentru celebritate
Depinde ce se intelege prin termenul de vedeta.acum vedeta este numita si Simona sensual.sau Monica Columbeanu care numai vedete nu sunt.Deci raspunsul este: nu, nu mi-ar placea sa fiu o vedeta la modul general. Mi-ar placea sa fiu de ex: Johnny Deep sau Sophia Loren.si lista ar putea continua cu unii de talia lor.Si nu, nu m-ar deranja daca as fi urmarita de paparazzi, daca as fi o vedeta "la locul ei" s-ar plictisi urmarindu-ma cum ma duc sa manac sau ma plimb cu masina, adica facand lucruri care nu au niciun fel de importanta.Plus ca o vedeta adevarata este vedeta pentru ca are un anumit talent iar in acest caz nu mai e nevoie sa faca tot felul de "chestii" ca sa apara prin revistele de scanadal si sa arate ca "mai traieste". In Cazul actorilor, un film bun e de ajuns ca acel actor sa nu mai fie urmarit de paparazzi ci doar chemat la emisiuni pentru a da detalii despre cum a reusit sa intre in pielea acelui personaj etc
Poi in general, da. Dar depinde si cum ar reactiona cei din jurul meu: daca ar fi de acord, m-ar intelege, nu si-ar schimba atitudinea si s-ar comporta ca intotdeauna, si normal ca da! Ce mi-ar mai trebui ca sa am o viata implinita?
Daca as ajunge vedeta, si apropiatii m-ar vedea ca pe o diva si s-ar emotiona in jurul meu, eu nu m-as putea manifesta ca inainte...deci nuuuu! Nu as da viata mea de acum in schimbul uneia de vedeta ca in cele mentionate mai sus.
Intr-un fel nu si intr-un fel da ca se uita baieti la mine si ca e prea multa bataie de cap
MIRUNA_3089 întreabă:
Idkrjek întreabă: