| mariioara a întrebat:

Știe cineva cum să scad în înălțime? Stați să vă povestesc de ce la ora de sport o colegă care nu o mai suport la toată clasa și comentează la toată clasa în afară de trei fete: două sunt foarte pick me, se duce la băieți și începe să miaune să i dea și mâncare. Iar cealaltă se duce si le zice " te ating" Incontinuu la TOTI BAIETII, inclusiv la cel pe care il plac eu. Imi permit si eu la 14 ani sa plac un baiat dar nu pot din cauza lor pentru ca el rade la 'glumele lor dezgustatoare, si cealaltă fata este mai ok suntem prietene.
Ok, m-am abătut de la subiect, la ora de sport imi zisese ca am prea multe din ala la ochi (m-am dat cu puțin rimel si mama a zis ca nici macar nu se observă).
Ea zice asta pentru ca mama ei nu o lasa nici macar cu un gloss transparent... totuși are 14 ani, probabil e asa rea cu toată lumea pentru ca asa sunt si părinții cu ea. Ok pe lângă asta eu sunt cea mai înaltă din clasă și ea e a doua cea mai înaltă din clasa, și la ora de sport trebuie sa facem exerciții impreuna cate doi, si eu mereu trebuie sa fac cu ea.
Doar ca săptămâna asta ne-a lasat domnul de sport sa ne punem unde vrem.Eu m-am pus altundeva ca sa fac cu o fata cu care ma înțeleg. Am făcut asta doar pentru că ea mi-a zis să mă dau în spate pentru că nu vrea să facă cu mine și eu am fost de acord doar pentru că dacă nu mă dădeam începea să mă împingă și să mi dea pumni în spate și oricum țipa la mine că nu fac bine doar ca să mă enerveze.
Deci... sfaturi cu situația asta si cum sa fiu mai pitica?

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Astepti sa mai cresti 4-5 ani si nu o te mai deranjeze aceste probleme, iti garantez eu

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Doamne, cum vei lua tu examenul de Evaluare Nationala la Limba Romana?

Nu scazi in inaltime. Vrei, nu vrei, nu ai cum sa scazi in inaltime.
Obisnuieste-tu cu inaltimea ta si treci la urmatoarele probleme!

"dacă nu mă dădeam începea să mă împingă și să mi dea pumni în spate și oricum țipa la mine "
Pt asta e profesorul acolo, sa-i spui ca un elev e bataus!
Profesorul trebuie sa ia masuri, directiunea trebuie sa afle.
Exista urmari pentru comportamentul inadecvat la scoala: nota scazuta la purtare, parintii chemati la scoala, chiar exmatricularea.
Nu mai permite nimanui sa fie agresiv cu tine. Ai grija cum te comporti si tu cu altii!