Eu sunt timidă. Mi-aş fi dorit să nu fi fost chiar aşa, să pot socializa mai uşor cu unii oameni.
Timiditatea este undeva la mijloc, deoarece nu e bine nici să fi prea tupeist, nici prea timid!
Eu o consider o mare calitate
Defect...mm doar din anumite perspective, dar raman la calitate
Unii o privesc ca pe o calitate, altii ca un defect.Depinde ce fel de persoana esti, sociabila / nesociabila. cooperanta/necooperanta etc etc. Pentru ca a fi timid are si parti bune si parti rele. Un lucru pozitiv ar fi faptul ca nu esti bagat in multe belele -daca esti indraznet, poti"plati" scump- dar ceva rau ar fi faptul ca nu te prea poti integra intr-un colectiv.Parerea mea, hotaraste cum e bine. Bafta!
Depinde baieti timizi pe mine ma atrag iar fetele sunt foarte deosebite dar uneori pierzi din cauza asta deci dupa parerea mea e mai mult o calitate decat un defect:X
Mie mi se pare ca este o calitate . Adica si eu sunt timida ... dar numai cu cei pe care nu-i cunosk. Daca ne mai intalnim si a 2-a oara deja nu mai am nicio problema in a arata cine sunt cu adv. . Pe mine ma atrag persoanele mai timide pentru. ca niciodata nu stii ce ascund :*
Eu consider ca este un defect intr-o oarecare masura. Oamenii timizi sunt cei mai periculosi, niciodata nu stii ce sa te astepti de la ei, si ce se ascunde dupa chipul timid.
anonim_4396 întreabă:
Diorrus întreabă: