| mihaelacm a întrebat:

Tinerii dinziua de azi n-au aproape nici un viitor.ce parere aveti despre pilele si relatiile pe care le au unii oameni pentru a se angaja pe un post bun, ca degeaba ai facultate daca nu ai pile si relatii eu asa am vazut

Răspuns Câştigător
| CVane a răspuns:

Ce parere sa am? 1 cuvant Romania. Nu intelegi astia sunt oamenii, astia suntem, intotdeauna a contat chestia asta. Te poti angaja la un job bun si fara pile insa mai greu. Crede-ma nu poti face nimic in tara asta fara sa dai putina atentie, un banut, covrig o maslina ceva acolo, daca nu dai nu te baga nimeni in seama.Stiu pe cineva care saracu nici 6 clase nu are si are o vila, si afaceri nu stiu cate.

6 răspunsuri:
| Carmen100 a răspuns:

Hai sa nu generalizam, unii au viitor dar majoritatea, asa e, stau pe banii parintilor si n'au nici o grija. N'or sa se trezeasca la realitate pana nu le cade ceva in cap

| mihaelacm explică (pentru Carmen100):

Cum au viitor furand?

| Carmen100 a răspuns (pentru mihaelacm):

Nu. Ma refeream la copiii cu creier si stiu sa il foloseasca, adica la copiii destepti

| mihaelacm explică (pentru Carmen100):

Mai rar nu gasesti la tot pasul

| Carmen100 a răspuns (pentru mihaelacm):

Exact!

| Mada_Mays_1994 a răspuns:

Hey. intr'adevar nu este absolut deloc corect sa intri la un servici pe pile. dar ce poti face? sa speram ca generatia care va veni va putea sa schimbe ceva cu lumea asta, si in plus dupa ce mori ce iei cu tine? tot pilele?oh go on atunci conteaza doar sufletul pe care l-ai avut bun/rau dupa aceste principii vei fi judecat nu dupa pile. asta e ceva trecator happy si in unele tari crede-ma nu mai merge cu pile oh go on aici este Romania. e normal sa mearga doar asa happy, conteaza doar ca tu esti constient cat ai muncit sa termini acea facultate si ca intr'adevar esti destept stii sa legi 2 fraze nu ca ceilalti big grin Bafta happy