Ce parere sa am? 1 cuvant Romania. Nu intelegi astia sunt oamenii, astia suntem, intotdeauna a contat chestia asta. Te poti angaja la un job bun si fara pile insa mai greu. Crede-ma nu poti face nimic in tara asta fara sa dai putina atentie, un banut, covrig o maslina ceva acolo, daca nu dai nu te baga nimeni in seama.Stiu pe cineva care saracu nici 6 clase nu are si are o vila, si afaceri nu stiu cate.
Hai sa nu generalizam, unii au viitor dar majoritatea, asa e, stau pe banii parintilor si n'au nici o grija. N'or sa se trezeasca la realitate pana nu le cade ceva in cap
Hey. intr'adevar nu este absolut deloc corect sa intri la un servici pe pile. dar ce poti face? sa speram ca generatia care va veni va putea sa schimbe ceva cu lumea asta, si in plus dupa ce mori ce iei cu tine? tot pilele? atunci conteaza doar sufletul pe care l-ai avut bun/rau dupa aceste principii vei fi judecat nu dupa pile. asta e ceva trecator si in unele tari crede-ma nu mai merge cu pile aici este Romania. e normal sa mearga doar asa , conteaza doar ca tu esti constient cat ai muncit sa termini acea facultate si ca intr'adevar esti destept stii sa legi 2 fraze nu ca ceilalti Bafta
Emiliiia întreabă: