Pai ca sa scapi de asta, lasa filmele deocheate in pace, nu te mai uita dupa buci si tzate pe strada, si nu iti mai imagina diferite ipostaze cu fetele, si gaseste-ti ceva de facut, un hobby, ceva care sa iti placa...mult sport..si multa voie buna si o sa scapi.
E un proces natural. Mai bine te obișnuiești cu ideea, ca nu prea e o idee buna sa intervii in procesele biologice si neurologice naturale.
Poti citi mai mult despre fenomen, sa-ti faci o idee despre mecanismul in spatele lui.
Ba e natural atat timp cat esti tanar si nu ai o viata sexuala activa.
Pai, daca nu ne crezi, de ce nu te informezi asupra fenomenului.
Daca vrei musai sa-ti faci griji degeaba, be our guest.
Este natural, orice ai spune. La varsta ta este ceva normal. Toti barbatii am trecut prin asemenea experienta, fie ca unii recunosc si altii nu.
Da adevărat dar nici chiar asa, se întâmplă des chestia asta
Te inteleg. Stiu ce inseamna. Nu poti impune subconstientului sa nu mai ai vise erotice.
Cand eram la varsta ta, mai visam ca picam de la etaj. Si poc, udătură.
Da, dar trebuie sa incercam, totuși eu sunt pocait si nu vreau sa păcătuiesc, fac voia Lui Dumnezeu
Deci sa inteleg ca e pacat sa nu ti poti controla corpul?
Nu prea știu, totuși visez ceva erotic si se întâmplă
Din pacate pentru tine, organismul nu tine cont de orientarea religioasa.
E un proces natural al corpului, bazat pe o stare nenaturala a trupului. Trupul nu trebuie sa fie in excitatie multa pe un interval de timp lunga pentru ca dai peste cap procesele. normale ale corpului. Procesele pe care eu le cred normale sunt acele procese ale trupului care se desfasoara in prezent, reactionand la stimuli. Dar tu cand deja visezi seara de seara ca faci dragoste, aia nu mai e ceva bun, undeva este o problema, in subconstient, si subconstientul lucreaza si iti da vise ca sa stii ce e in tine si ce trebuie sa schimbi si ce sa faci.