anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știu că va suna stupid, dar am o problemă.
Sunt împreună cu prietena mea de 2 luni, dar vorbim de peste 1an, am trecut prin multe faze..cand am început sa vorbim,vorbeam doar prin mesaje,apoi a fost un situationship și am continuat să vorbim numai prin mesaje pentru că amândoi suntem introvertiți până cand eram prea presat și i-am zis că nu mai vreau sa vorbim, după o săptămână am vorbit din nou pentru că îmi lipsea foarte mult și nu puteam fără ea,apoi am vorbit până vara prin iunie cand am decis să nu mai vorbim din nou și s-a terminat totul,eu am băgat o in seama la o săptămână după ce am inceput liceul, am continuat să vorbim numai in realitate de data asta și totul a mers bine și am întrebat o daca vreau să fim împreună, a zis "da" totul bine.
De 2 săptămâni îmi tot spune de defectele mele:mergi nu stiu cum,razi nu stiu cum,te comporți așa și recent am întrebat o direct ce simte pentru minte, pentru că eu o iubesc foarte mult, dar nu mi se părea că e reciproc și mi-a zis că nu știe ce e cu ea in perioada asta, dar nu prea știe și așteaptă să reîncepem liceul și va afla, sufăr când văd unde s-a ajuns și simt că e tot ce mi-am dorit mereu la o fata, și ea știe asta.
Mai am și probleme de overthinking pentru că in ultimul timp a fost la vreo două majorate, unde tot bea mult și cu niște băieți prieteni de ai ei, și am înțeles că pe unul l a si placut prin a9 a dar nu il mai place din cauza personalității, nu i-am zis că mă deranjează ca o văd așa pentru că nu vreau să creadă că sunt manipulator,mi se pare că sunt ca niște limite
Unoeri simt că simte același lucru pentru mine,dar mi se pare că parcă doar e atenție și spune că toată încrederea ei s-a pierdut cand nu am mai vorbit o vară întreagă pentru că eu nu știu prin ce a trecut ea toată vara...
Vreau doar să știu de faza cu băieții,vi se pare normal sau?
Eu am renunțat la orice fată pentru ea, ignor orice, dar nu vreau să o văd cum ea se distrează așa cand noi nici nu am avut parte de momente din astea in cele 2 luni plus că tot visează la o relație că in seria after, și eu acolo aș fi băiatul plictisitor...fostul fetei

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau... dar am sa-ti spun adevarul in fata, daca ea a inceput sa te critice si sa-ti spuna direct ca nu-i place una si alta la tine, iar la petreceri prefera sa stea cu prietenii ei si sa consume alcool, atunci este timpul sa scapi de aceasta persoana, care nu te iubeste si nici nu te apreciaza ca prieten, fiindca nu mai are pentru tine decat ura si dezgust, atata vreme cat iti vede numai cusururi si nu se mai poate abtine sa nu ti le spuna, fiindca nu mai simte nimic pentru tine, decat dezgust.
Sfatul meue ste sa-i dai papucii si sa-ti cauti o alta fata.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Din ce ai spus, ar fi mai bine să te desparți de ea pentru că:
Lipsa clarității – Ea nu știe ce simte pentru tine și amână să ia o decizie, ceea ce poate crea incertitudine în relație.
Criticile constante – Îți semnalează defectele fără să îți susțină sentimentele sau să fie deschisă față de tine.
Comportamentul cu băieți – Petrecerile și interacțiunile cu alți băieți te fac să te simți nesigur, iar tu nu te simți apreciat.
Lipsa de reciprocitate – Ești mai investit emoțional, dar ea pare să fie mai preocupată de distracție și nu răspunde cu aceeași intensitate.
Asta este părerea mea ca și fată...e alegerea ta. Ti-am dat un raspuns mai detaliat să-ți dai seama în ce situație esti/este relația voastră.

Pe scurt...
Ar fi mai bine să te desparți de ea pentru că nu știe ce simte, te critică constant, te face să te simți nesigur din cauza comportamentului cu alți băieți și nu îți răspunde cu aceeași implicare emoțională. O relație sănătoasă ar trebui să îți aducă siguranță și sprijin, nu îndoieli și suferință.

| Kufu95 a răspuns:

Dragostea cu sila nu se face, o întrebi la modul serios dacă mai simte ceva pentru, dacă nu mai simte, o întrebi dacă rămâneți măcar prieteni, nu vrea nici aşa, te retragi frumos şi nu o mai cauți.