Imi pare rau... dar am sa-ti spun adevarul in fata, daca ea a inceput sa te critice si sa-ti spuna direct ca nu-i place una si alta la tine, iar la petreceri prefera sa stea cu prietenii ei si sa consume alcool, atunci este timpul sa scapi de aceasta persoana, care nu te iubeste si nici nu te apreciaza ca prieten, fiindca nu mai are pentru tine decat ura si dezgust, atata vreme cat iti vede numai cusururi si nu se mai poate abtine sa nu ti le spuna, fiindca nu mai simte nimic pentru tine, decat dezgust.
Sfatul meue ste sa-i dai papucii si sa-ti cauti o alta fata.
Din ce ai spus, ar fi mai bine să te desparți de ea pentru că:
Lipsa clarității – Ea nu știe ce simte pentru tine și amână să ia o decizie, ceea ce poate crea incertitudine în relație.
Criticile constante – Îți semnalează defectele fără să îți susțină sentimentele sau să fie deschisă față de tine.
Comportamentul cu băieți – Petrecerile și interacțiunile cu alți băieți te fac să te simți nesigur, iar tu nu te simți apreciat.
Lipsa de reciprocitate – Ești mai investit emoțional, dar ea pare să fie mai preocupată de distracție și nu răspunde cu aceeași intensitate.
Asta este părerea mea ca și fată...e alegerea ta. Ti-am dat un raspuns mai detaliat să-ți dai seama în ce situație esti/este relația voastră.
Pe scurt...
Ar fi mai bine să te desparți de ea pentru că nu știe ce simte, te critică constant, te face să te simți nesigur din cauza comportamentului cu alți băieți și nu îți răspunde cu aceeași implicare emoțională. O relație sănătoasă ar trebui să îți aducă siguranță și sprijin, nu îndoieli și suferință.
Dragostea cu sila nu se face, o întrebi la modul serios dacă mai simte ceva pentru, dacă nu mai simte, o întrebi dacă rămâneți măcar prieteni, nu vrea nici aşa, te retragi frumos şi nu o mai cauți.