| VasileMoldova a întrebat:

TPU am Mare nevoie de ajutor. In timpul recreatiilor ce ar trebui sa fac. Vreau sa mentionez ca nu am niciun prieten la scoala si elevii isi bat joc de mine uneori sau glumesc pe seama mea deoarece culoarea pielii mele este diferita. Tin sa mentionez ca sunt in clasa a 8. Ce ar trebui sa fac in pauze in afara de invatat. Ajutoor va roooooog

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Vasile, drag, ia o carte de acasa si pune-te si citeste cate paragrafe iti permite pauza sau deseneaza ceva, scrie scrisori persoanelor dragi, fa-ti un jurnal, compune o poezie etc. Ce culoare are pielea ta? Culoarea frumoasa a frunzelor de toamna? Ce-ti pasa, mai, omule, de ceilalți? Tu ai drumul tau in viata si asta nu are nici o treabă cu acea culoare a pielii, cu ceea ce gandesc sau simt ceilalți, cu impresia lor despre tine etc. Uita totul si retrage-te la locul tau si fii amabil cu toti! Numai bine!

6 răspunsuri:
| RobyDeveloper a răspuns:

Incearca sa stai mai mult pe telefon si sa nu te uiti la ei, incearca sa asculti muzica in pauza sau sa desenezi!

| SasaSasa2000 a răspuns:

Eu zic sa te apuci de Karate fratioare! si sa vezi cum nu-mai fac glume pe seama ta!

| VasileMoldova explică (pentru RobyDeveloper):

Dar daca nu am telefon?

| VasileMoldova explică (pentru Caro34):

Oau multumesc daca o sa mai am nevoie de ajutor la intrebari te roog sa ma ajuti ok?

| Caro34 a răspuns (pentru VasileMoldova):

Te ajut cu cea mai mare plăcere de fiecare dată când pot si sunt prin apropiere. Numai bine!

| Violleta2022 a răspuns:

Dar ce culoare are pielea ta?