| Dyenutza47 a întrebat:

TPU! Am mari probleme! Baiatul de care imi place ma ignora... Nu-mi spune Buna! Eu il salut, ma saluta dar si când il intreb ce face imi raspunde si atat. Nu i-am facut nimic. La autobuz mai e un tip pe care nu-l suport. Cand sunt amandoi eu raman in urma,iar ieri am mers cu ei,dar nu prea am diacutata deloc. Am vrut sa fiu prietenoasă, dar nu a mers,răspunzând doar tipul pe care il plac. L-am intrebat ce ora are, si mi-a zis ca nu mai conteaza... De atunci nu mai vorbim, il bag eu in seama,dar el nici nu se uita la mine. Nu e o persoana fitoasa, e de treaba, nu e nici timid. Eu nu i-am facut nimic,dar ce parere are lumea despre mine? Nu sunt apreciata deloc ce ar trebii sa fac,si fac tot felul de chestii,rad...dar totul e in zadar, de parca toti au ceva impotriva mea iar gândul asta Ma frământă mereu! Sugestii de la cei cere trec prin ce trec eu...

3 răspunsuri:
| bubalol a răspuns:

Am trecut si eu prin asta probabil baiatul pe care il placi este deprimat sau nervos dintr-un motiv incearca sa ii dai atentie nu numai prin a vorbi cu el ci si prin al ajuta la diferite sarcini sau ceva ce ii trebuie ajutor. Vezi daca nu i-a murit cineva drag, daca da consoleazal.

| Dyenutza47 explică:

Nu cred ca are probleme de genul asta. Poate pur si simplu nu mai vrea sa aibă de aface cu mine.

| Gunoi a răspuns (pentru Dyenutza47):

Nu fugi după cineva nu merită caută pe altcineva care să fugă împreună cu tine