Pai zii profesoarei de franceza ce s-a intamplat si diriginta si zii ca ai martori si incearca sa iei note numai de 10 ca sa spuna ca totusi inveti chiar daca au parerea aiai despre tine
Sincer, esti prostuta! (nu o lua in nume de rau)
Vorbeste cu diriginta si cu profesoara de franceza (de fata) ar fi bine sa iei si martori aia!
Apropo pentru toti care nu stiu ce inseamna cuvantul Curva, CURVA este o femeie care face sex pe bani!
Poate ca ar trebui sa vorbesti si cu parintii tai sa le spui povestea, si cum te-a jignit profesoara, si sa vina la scoala sa discute problema. Ar fi mai bine sa nu afle din gura ei pentru ca risti sa ai morala si din partea parintilor pentru ca o vor crede! Discuta si cu diriginta ta, si incearca sa o mai imbunezi cu flori una alta. Bafta!
Parintii mei stiu, de fapt mama mea stie, dar profesoara mea de franceza este o femeie cum sa zic asa mai pe romaneste...needucata, necivilizata, taranca (imi cer scuze pentru limbaj ). Nu poti discuta omeneste cu ea.
Atunci cauta-ti ceva motive plauzibile fata de diriginta ta cu care sa o pui putin la punct pe "doamna" de franceza, si altadata sa nu o mai creada. Demonstreaza-i ca nu are drepate si ca inveti bine in continuare. Nu e de ajuns ca mama doar sa stie, trebuie sa ia si putintica initiativa si sa vina la scoala sa vorbeasca cu diriginta.
Si totusi, daca mama mea nu vrea? Ea a zis ca eu m-am bagat singura in asta...
Eh! pai daca nici pentru copilul ei nu sare atunci ce face pentru tine? Bine ca te-ai bagat asta e, dar nu gasesti nici o solutie sa iesi si ii ceri ajutorul. chiar asa greu e? esti copilul ei pana la urma.
Stiu...dar, chiar daca ar vorbi mama mea, ce ar putea sa ii spuna? sa ii zica : Doamna diriginta, eu stiu ca fata mea nu a facut nimic pentru ca ea asa mi-a zis. pare putin subred. mama mea ma crede. pentru ca eu mereu ii spun ei adevarul si ar fi mult mai usor daca chiar as fi facut asta...dar cum nu am facut-o si stiu ca sunt nevinovata...
Ce sa-ti mai spun draga mea. timpul le rezolva pe toate. Doar ai grija sa nu te mai bagi in late belele.
AvalohAlyn întreabă: