| Sapersters a întrebat:

TPU, am o curiozitate și vă rog să nu mă luați la mișto, tratați-mi întrebarea cu seriozitate, chiar dacă este despre Justin Bieber.
îmi puteți explica, de ce Justin Bieber nu a avut niciodată un concert în România? care este motivul? ( acum știu că și-a anulat concertele din cauza problemelor medicale ), dar România de ce nu a apărut niciodată pe lista lui de concerte? și aici ma refer la My World tour, Believe tour, pourpose tour? Rog seriozitate!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce și ar pierde timpul într-o țară așa mica?

| Sapersters explică (pentru suntserios):

Justin a avut concerte și în Croația, Republica Cehă, Ungaria și sunt tari mult mai mici decât România.

| dullcat a răspuns:

Buna.Noi nu avem de unde sa stim asta. Poate ai noroc si primesti un raspuns, daca ii scrii pe social media. laughing

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Sapersters):

Nu economic

| darrio2007 a răspuns:

Probabil cere prea mult pentru concert.

| NumănumescBrBr a răspuns:

România nu reprezintă i piață mare pentru artiști internaționali, ceea ce poate face mai puțin atractiv pentru artiști să organizeze un concert aici. Organizarea unui concert necesita multe cheltuieli cum ar fi: închirierea locației, plata echipelor tehnice, promovarea evenimentului și multe altele. Prin urmare, poate fi dificil să se justifice financiar organizarea unui concert într-o piață mai mică. Și poate nu-i place Romania. Adică câți artiști internaționali/ mainstream au concertat în România? Eu știu doar de MJ dar s-au meritat și Lady Gaga (2009-era debutantă in muzica)

| VoidEternal a răspuns:

Raspunsul e simplu. Nu ar fi făcut destui bani. Sau crezi că ar veni doar de dragul fanilor? laughing